2013-10-23 15:41:45
Φωτογραφία για Οι χαζοί Αλβανοί είναι 3,5 εκατομμύρια οι έξυπνοι στο Ισραήλ 7,5 και στην Σιγκαπούρη 4,5.
Γράφει ο κτηνοτρόφος απ' την Κρήτη

Οι χαζοί Αλβανοί είναι 3,5 εκατομμύρια οι έξυπνοι στο  Ισραήλ 7,5  και στην Σιγκαπούρη 4,5.

Όταν είσαι χαζός και ταυτόχρονα και Αλβανός νομίζεις πάντα ότι σου φταίνε οι άλλοι που εσύ παραμένεις σταθερά επί 100 χρόνια ο τελευταίος την Ευρώπης.

Με αφορμή τα νέα όνειρα των Αλβανών για επεκτάσεις  (τσαμουριά) και μεγαλοϊδεατισμούς έκανα μια έρευνα.

Πόσοι είναι αριθμητικά οι αλβανοί της Αλβανίας σε πόσα τετραγωνικά χιλιόμετρα κατοικούν και ποιο το κατά κεφάλι εισόδημα τους.

Το αποτέλεσμα το σύγκρινα με δύο άλλα κράτη, Ισραήλ και Σιγκαπούρη, για να δω την σχέση πλούτο με την έκταση ενός Κράτους.

Βέβαια εγώ ως κτηνοτρόφος γνωρίζω ότι μόνο τα ζώα χρειάζονται πολύ έκταση για να αποδώσουν, οι άνθρωποι δεν χρειάζονται εκτάσεις αλλά μυαλό, κάτι που επί 100 χρόνια είναι άγνωστο στους αλβανούς, για αυτό και σταθερά παραμένουν οι τελευταίοι της Ευρώπης.


Ας έρθω όμως στους αριθμούς.

Αλβανία 3,5 εκ πληθυσμό, έκταση 28.748 τχ κατά κεφαλή εισόδημα 3.681 $

Ισραήλ 7,5 εκ πληθυσμό, έκταση 22.072 τχ κατά κεφαλή εισόδημα 29.672 $

Σιγκαπούρη 4,5 εκ πληθυσμό , έκταση μόνο 692 τχ, κατά κεφαλή εισόδημα 49.433 $

Λοιπόν αυτό που προκύπτει από τους αριθμούς είναι ότι η μικρότερες σε έκταση χώρες Ισραήλ και Σιγκαπούρη, έχουν το μεν Ισραήλ 9 φορές παραπάνω κατά κεφαλή εισόδημα, η δε Σιγκαπούρη έχει πάνω από 18 φορές περισσότερο κατά κεφαλή εισόδημα, από ότι ο κάθε Αλβανός.

Προσέξτε, η Σιγκαπούρη είναι 30 φορές μικρότερη σε έκταση από την Αλβανία, όμως έχει 18 φορές περισσότερο κατά κεφαλή εισόδημα.

Αλλά και το Ισραήλ, παρόλο που είναι κοντά σε έκταση με την Αλβανία, έχει όμως διπλάσιο πληθυσμό και 9 φορές περισσότερο κατά κεφαλή εισόδημα.

Αναρωτιέμαι, γιατί να θέλουν οι αλβανοί να κατακτήσουν όλα τα βαλκάνια, μήπως για να τα βυθίσουν και αυτά στην φτώχεια επί άλλα 100 χρόνια όπως και την πατρίδα τους;

Αν οι υπόλοιποι λαοί αφήσουν τις πατρίδες τους στα χέρια των ανίκανων Αλβανών, αυτό θα είναι εις βάρος και των ίδιων των Αλβανών, γιατί θα δεν θα υπάρχουν κοντά τους άλλα κράτη για να πηγαίνουν ως μετανάστες.

Εν κατακλείδι, δεν είναι το πρόβλημα των Αλβανών η μικρή σε έκταση πατρίδα τους, αλλά το μικρό σε περιεχόμενο κεφάλι τους, που τους έχει καθηλώσει επί 100 χρόνια στην τελευταία θέση της Ευρώπης. 
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ