2013-10-24 12:44:03
Φωτογραφία για «ΣΤΑ 15-20 εκ. ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙΤΑΙ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ»!
«Μέλι» στάζουν για τον Κώστα Μήτρογλου οι Ιταλοί, υποστηρίζοντας ότι στο παιχνίδι με τη Μπενφίκα τον τσέκαρε η Ίντερ, ενώ σημειώνεται πως κοστολογείται στα 15-20 εκατ. ευρώ!

Ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι», Μάρκο Μπράνκα βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο «Ντα Λούζ» για να παρακολουθήσει τον επιθετικό του Ολυμπιακού, αλλά και τον Ροντρίγκο από πλευράς Μπενφίκα (μπήκε στο 82'), όπως αναφέρει η ιταλική ιστοσελίδα «europacalcio».

Για τον διεθνή φορ των ερυθρόλευκων μάλιστα χρησιμοποιούνται από τους Ιταλούς ιδιαίτερα εγκωμιαστικές εκφράσεις, χαρακτηρίζοντάς τον «το βομβαρδιστικό των “ερυθρόλευκων”», ενώ συνεχίζοντας αναφέρεται ότι:

«Πολλοί σύλλογοι έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον... ληστή του Ολυμπιακού. Ο Μήτρογλου είναι γεννημένος το 1988, έχει ήδη σημαντική άνοδο της αξίας του, καθώς κοστολογείται μεταξύ 15-20 εκατ. ευρώ» (η ρήτρα του πάντως βρίσκεται κοντά στα 8 εκατ. ευρώ).

Συνεχίζοντας οι Ιταλοί σημειώνουν πως η Ίντερ ψάχνει για τον αντικαταστάτη του Ντιέγκο Μιλίτο και μεταξύ των υποψηφίων είναι ο «πιστολέρο», αλλά δεν θα είναι εύκολη η απόκτησή του, αφού... καραδοκεί και η Ντόρτμουντ, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ