2013-10-25 19:25:05
Φωτογραφία για «ANATRIHILA!» ΣΤΟ ΝΤΑ ΛΟΥΖ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ! *ΡΗΟΤΟ*
Ενθουσιασμένος από την συμπαράσταση του κόσμου του Ολυμπιακού στο "Εστάντιο ντα Λουζ" εμφανίστηκε ο Πάουλο Μασάντο, γράφοντας... "ANATRIHILA"!

Δεν είναι η πρώτη φορά, ούτε βέβαια θα είναι και η τελευταία που κάποιος ξένος ποδοσφαιριστής εκφράζει τον θαυμασμό του για την συμπαράσταση του ερυθρόλευκου κόσμου.

Σειρά πήρε ο Πορτογάλος μέσος, ο οποίος έγραψε τις τελευταίες ώρες αρκετές φορές στην προσωπική του σελίδα στο Facebook για τον κόσμο του Θρύλου και το πόσο βοήθησε τους συμπαίκτες του.

"Καταπληκτική πάσα από τον Μήτρογλου και εξαιρετικό τελείωμα από τον Ντομίνγκες. Οι οπαδοί μας δεν είναι τόσοι πολλοί, αλλά είναι ΠΟΛΥ ΘΟΡΥΔΒΩΔΕΙΣ"!, ήταν το πρώτο μήνυμα του Μασάντο.

Στη συνέχεια, ο μέσος του Ολυμπιακού δεν ξέχασε να σταθεί στις δύσκολες συνθήκες και στην προσπάθεια παικτών και οπαδών. "Πολύ δύσκολες συνθήκες.. Οι ποδοσφαιριστές μας ήταν πολεμιστές και θα έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Ευχαριστώ ειδικά όσους ήρθαν στην Λισσαβώνα και μας υποστήριξαν κάτω απ' αυτή τη βροχή".

Και η αποθέωση του κόσμου από τον Μασάντο, ολοκληρώθηκε ανεβάζοντας ένα βίντεο με την ερυθρόλευκη εξέδρα, όπου σχολίασε: "1m:08s = ANATRIHILA!"
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ