2013-10-25 19:23:07
Φωτογραφία για Τόρι Σπέλινγκ: Εγώ φταίω που είμαστε άφραγκοι
Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι άγγιξε και τη διάσημη κληρονόμο του Χόλιγουντ με τον σύζυγό της να μην έχει τη δυνατότητα να κάνει μια επέμβαση που χρειάζεται Η Τόρι Σπέλινγκ (Tori Spelling) είναι η κόρη του διάσημου τηλεοπτικού παραγωγού Άαρον Σπέλινγκ (Aaron Spelling) ο οποίος έχτισε μια αυτοκρατορία τη χρυσή εποχή της τηλεόρασης με επιτυχημένους τίτλους όπως "Δυναστεία", "Οι Άγγελοι του Τσάρλι", "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς", "Melrose Place", "Οι μάγισσες" και τόσα άλλα.

Σήμερα, η 40χρονη Τόρι, η οποία υπήρξε ηθοποιός όμως τα τελευταία χρόνια εστιάζει στον σχεδιασμό ρούχων, στη συγγραφή, το μπλογκ της και την οικογένειά της, είναι παντρεμένη με τον Ντιν ΜακΝτέρμοτ (Dean MacDermott) και έχουν μαζί τέσσερα παιδιά.

Οι γονείς της Τόρι, Άαρον και Κάντι Σπέλινγκ το 2005. Ο διάσημος παραγωγός πέθανε έναν χρόνο αργότερα αφήνοντας τα δύο κορίτσια του να σφάζονται για την περιουσία. Τελικά, λέγεται ότι μάνα και κόρη


Οι γονείς της Τόρι, Άαρον και Κάντι Σπέλινγκ το 2005. Ο διάσημος παραγωγός πέθανε έναν χρόνο αργότερα αφήνοντας τα δύο "κορίτσια" του να σφάζονται για την περιουσία. Τελικά, λέγεται ότι μάνα και κόρη τα έχουν βρει, αλλά τα οικονομικά προβλήματα τις καταδιώκουν αμφότερες...

Ο τρόπος ζωής τους είναι άκρως πολυτελής με στιγμές που θα χαρακτηρίζονταν εύκολα "υπερβολές" από πολλούς.

Να όμως, που και για εκείνους, ήρθε το "πλήρωμα του χρόνου", γιατί όπως αποκάλυψε η ίδια η Τόρι, τα έσοδά τους έχουν μειωθεί -δεν έκπέμπουν φέτος ριάλιτι- ενώ τα έξοδα... άστα να πάνε. Λέγεται μάλιστα πως αυτό που τους αποτέλειωσε ήταν η περιπέτεια που είχε με την υγεία της κατά τη διάρκεια και αμέσως μετά την τέταρτη -απανωτή- εγκυμοσύνη της.

"Δεν έχω αγοράσει τσάντα εδώ και τρία χρόνια", αποκάλυψε μιλώντας στο περιοδικό "People" η Τόρι προσθέτοντας την ίδια στιγμή ότι δεν την πειράζει καθόλου.

"Κοιτάζω πίσω στο 20χρονο κορίτσι που ψώνιζε στο Gucci και δεν μπορώ να νιώσω καμία επαφή", συνέχισε η "αλλαγμένη" Σπέλινγκ υπογραμμίζοντας ότι "δεν μπορεί να πιστέψει πως τότε τα νόμιζε όλα τόσο σπουδαία".

Για την ακρίβεια η Τόρι ξέρει ακριβώς τι φταίει για την τεράστια τρύπα στα οικονομικά της οικογένειας και το αναλύει στο βιβλίο της με τίτλο "The High Life".

"Μεγάλωσα πλουσιοπάροχα πέρα από κάθε φαντασία. Δεν έμαθα ποτέ κάτι διαφορετικό. Ακόμη και όταν προσπαθώ να υιοθετήσω ένα πιο απλό τρόπο ζωής δεν φαίνεται να μπορώ να ξεφύγω από τα ακριβά μου γούστα", εξομολογήθηκε η Τόρι αναγνωρίζοντας το "πρόβλημα που έχει με τα ψώνια" γενικότερα.

Και να που έφτασε η στιγμή, ο σύζυγος Ντιν να πρέπει να κάνει μια αγγειεκτομή και οι λογιστές τους να του λένε ότι δεν το αντέχουν οικονομικά.

Άσε που η σκληρή ζωή ανάγκασε τη διάσημη πολύτεκνη μαμά να ανακυκλώνει τα ρούχα των παιδιών της! Η μικρή δηλαδή να φορά μερικά ρούχα της μεγάλης… Άκου πράγματα τώρα Καλή δύναμη, να ευχηθούμε στο διάσημο ζεύγος και να τους θυμίσουμε ότι σε αυτό το δράμα δεν είναι μόνοι.
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ