2013-10-25 20:50:24
Φωτογραφία για Πάτρα: Αλωνίζουν οι διαρρήκτες - Ανησυχία για το νέο ριφιφί σε κατάστημα του κέντρου
Το νέο κρούσμα σημειώθηκε χθες στο κέντρο της Πάτρας. Διαρρήκτες χθες τα ξημερώματα μπήκαν στο κατάστημα με είδη αποσκευών και δερματινων ειδών που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέου κοντά στην Ερμού, από το γωνιακό κτίριο, στο οποίο εκτελούνται εργασίες, με αποτέλεσμα ο ιδιοκτήτης να βρεθεί μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη. Το μαγαζί του ήταν ανάστατο κι έλειπαν αρκετές τσάντες.

Οι δράστες αφαίρεσαν λαμαρίνες από το υπό κατασκευή κτίριο και μπήκαν στο κατάστημα. Μάλιστα χθες αρκετοί εκτιμούσαν ότι ίσως στόχος τους να μην ήταν μόνο η συγκεκριμένη επιχείρηση, καθώς πολύ κοντά σε αυτή βρίσκεται χρυσοχοείο.

Οι καταστηματάρχες ήταν ανάστατοι, δεδομένου ότι το χθεσινό κρούσμα ήταν το δεύτερο μέσα σε διάστημα λίγο ημερών, στο κέντρο της Πάτρας.

Στην αρχή της εβδομάδας είχε γίνει διάρρηξη με τη μέθοδο του «ριφιφί» σε φαρμακείο, στην οδό Κολοκοτρώνη.

Οι δράστες τότε είχαν μπει στο χώρο από το ταβάνι, στο οποίο άνοιξαν τρύπα και αφαίρεσαν το ποσό των 6.000 ευρώ κι ένα λαπ τοπ.

Η αστυνομία ερευνά τις υποθέσεις κι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι πιθανά να πρόκειται για ομάδες διαρρηκτών που συνεργάζονται και με την ίδια μέθοδο εισβάλλουν σε καταστήματα.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ