2013-10-25 22:21:20
Φωτογραφία για Η σημαιοφόρος που διχάζει!
Η μαθήτρια από την Αλβανία είναι η καλύτερη του σχολείου της και κλήθηκε να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.

 Αυτό έχει εξοργίσει γονείς, που μάλιστα πήγαν στο σχολείο με άγριες διαθέσεις "Θερμό" επεισόδιο σε σχολείο της Χερσονήσου έχει προκαλέσει αναστάτωση σε ολόκληρη την περιοχή. Όλα ξεκίνησαν - σύμφωνα με το candianews.gr - όταν μερίδα γονέων και μαθητών αντέδρασε στο ενδεχόμενο, σημαιοφόρος του σχολείου στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου να είναι μια μαθήτρια με καταγωγή από την Αλβανία η οποία όμως είναι η καλύτερη μαθήτρια του σχολείου.

Η προοπτική αυτή ανέβασε στα... κάγκελα κάποιους γονείς, αλλά και συμμαθητές της κοπέλας, καθώς θεώρησαν ανεπίτρεπτο να κρατά την ελληνική σημαία η νεαρή η οποία δεν έχει ελληνική καταγωγή. Μετά από παρέμβαση των θεσμικών φορέων η κατάσταση φαίνεται να εξομαλύνεται.

Για το θέμα μίλησε στον AlphaNews 106,2 ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ Ηρακλείου Λάζαρος Μάρκου. "Η αριστούχος είναι Αλβανικής καταγωγής με ελληνική υπηκοότητα. Υπήρξαν αντιδράσεις. Τόσο οι καθηγητές όσο και ο διευθυντής προσπάθησαν να πείσουν εκείνους που διαφωνούσαν πως δεν χωρούν σε μια σχολική μονάδα ρατσιστικές αντιλήψεις" τόνισε ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ.

- See more at: http://www.aggouria.com/2013/10/i-simaioforos-poy-dihazei.html#.UmrDqfl7J8E
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ