2013-10-25 22:47:05
Φωτογραφία για Ιερόσυλος ... κατ'επάγγελμα ο 40χρονος!
Ιερόσυλος κατά συρροή αποδεικνύεται ο 40χρονος άνδρας, που χθες συνελήφθη για κλοπή από ναό στην Κάτω Σύμη (δείτε εδώ). Μόνο που, όπως διαπιστώθηκε αυτή δεν ήταν η πρώτη του φορά, καθώς νωρίτερα είχε... "επισκεφθεί" το νεκροταφείο της Εμπάρου για να κλέψει λάδι, και κατόπιν το νεκροταφείο Μάρθας για τον ίδιο λόγο.

Η τρίτη ήταν και η "φαρμακερή" για τον 40χρονο από την Ιεράπετρα, καθώς στην εκκλησία του Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην Κάτω Σύμη Βιάννου, όπου για κακή του τύχη μια γυναίκα τον είδε και ειδοποίησε την αστυνομία που τον συνέλαβε, τελικά στην Ιεράπετρα.

Ωστόσο, οι αρχές, αφού βρήκαν δύο ξύλινες εικόνες στην κατοχή του άνδρα, κάλεσαν τον εφημέριο του Μοναστηριού της Αγίας Μαρίνας στη Βόννη του δήμου Μινώα Πεδιάδος, ο οποίος μια μέρα νωρίτερα είχε καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα Καστελλίου, ότι άγνωστος είχε κλέψει από το παγκάρι το ποσό των 1.000 ευρώ. Αν και ο εφημέριος δεν είχε διαπιστώσει κλοπή εικόνων, όταν οι αστυνομικοί τον κάλεσαν και του έδειξαν τις ξύλινες εικόνες που βρήκαν στην κατοχή του 40χρονου, ο ιερέας τις αναγνώρισε, γεγονός που συνδέει το 40χρονο και με την υπόθεση του Μοναστηριού.
cretalive.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ... 1 Golden Boy!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
40 ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΕΣ... 1 Golden Boy!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ