2013-10-25 23:10:04
Φωτογραφία για ΙΣΑ : ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ
Πολύ ευχαριστημένος με την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Ντα Λουζ ήταν και ο Πιερ Ισά, κάτι που δεν έκρυψε σε δηλώσεις του μετά τον αγώνα με την Μπενφίκα.

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού είπε, σε σχετική ερώτηση, ότι θα ήταν ικανοποιημένος με την ισοπαλία σε ένα τέτοιο ματς πριν από την έναρξή του, καθώς είναι ένα αποτέλεσμα που εξυπηρετεί την ομάδα για το στόχο της πρόκρισης, ωστόσο με την εξέλιξη της αναμέτρησης και την απώλεια της νίκης στο τέλος, είχε και αυτός μια πικρή γεύση.

Όσον αφορά τον Μήτρογλου, για τον οποίο υπάρχει πάλι πλήθος δημοσιευμάτων σχετικά με έντονο ενδιαφέρον της Ίντερ, της Ντόρτμουντ, της Μπενφίκα και άλλων ευρωπαϊκών συλλόγων, ο Ισά αναγνωρίζει ότι είναι λογικό να συμβαίνει κάτι τέτοιο με βάση τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο διεθνής επιθετικός.

«Το σημαντικό είναι ότι ο Κώστας παίζει καλά και ότι είναι ευτυχισμένος που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό. Εμείς θέλουμε όσο είναι μαζί μας να συνεχίσει να κάνει τέτοιες εμφανίσεις και στο τέλος της σεζόν θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά ο Ισά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ