2013-10-25 23:05:05
Φωτογραφία για Έκλεψαν χρηματοκιβώτιο, υποψήφιας βουλευτίνας...
Καταγγελία για διάρρηξη - μαμούθ στην περιοχή της Καλλιθέας Πατρών έφτασε στην τοπική Αστυνομία. Θύμα φέρεται γυναίκα που ήταν υποψήφια βουλευτής στις τελευταίες εκλογές με το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων!

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες, κατα πληροφορίες τέσσερις τον αριθμό, χθες το απόγευμα (Πέμπτη), φέρονται να ανέβηκαν στον πρώτο όροφο της οικίας, διέρρηξαν την μπαλκονόπορτα και από εκεί μπήκαν στο εσωτερικό.

Εκεί, σύμφωνα με την καταγγελία, εντόπισαν το χρηματοκιβώτιο της οικογένειας το οποίο και πιθανόν επειδή δεν μπόρεσαν να ανοίξουν, το ξήλωσαν από εκεί που ήταν και το πέταξαν από το μπαλκόνι κάτω στο έδαφος, καθώς έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη λακκούβα στο χώμα, το οποίο μάλλον το πήρε κάποιος συνεργός τους που τους περίμενε.

Το περιστατικό συνέβη μεταξύ 6.30 και 8.30 χθες το απόγευμα όταν στο σπίτι δεν βρισκόταν κανείς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες μέσα στο χρηματοκιβώτιο υπήρχαν διάφορα προσωπικά έγγραφα και κοσμήματα, η αξία των οποίων εκτιμάται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ.

Η γυναίκα ενημέρωσε την Αστυνομία και άνδρες της Ασφάλειας κατέφθασαν στο σημείο και έλαβαν δακτυλικά αποτυπώματα, ενώ σήμερα αναμένεται να πάει για επίσημη κατάθεση στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών προκειμένου να δηλώσει ακριβώς το περιεχόμενο του χρηματοκιβωτίου.
thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ