2013-10-26 07:40:08
Φωτογραφία για «Δεν μπόρεσα να σταματήσω το Μέσι…»
Ο «Τάτα» Μαρτίνο δε δίστασε να… ομολογήσει ότι την ενδεκάδα, για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης την έχει σκεφτεί πολλές μέρες πριν: «Έχω ήδη επιλέξει την ενδεκάδα πριν καν το παιχνίδι μας με την Μίλαν. Θα είχα αλλάξει κάτι μόνο αν είχε συμβεί το απρόοπτο σε εκείνο το ματς. Ο Πικέ είναι έτοιμος να αγωνιστεί, οπότε είναι στην αποστολή».

Για τους Μέσι και Νεϊμάρ: «Δεν ξέρω αν έχει πλάνο η Ρεάλ για να σταματήσει τον Μέσι. Το σίγουρο είναι πως τον αντιμετώπισα τρεις φορές με την Παραγουάη και σε καμία δεν μπόρεσα να τον σταματήσω. Είναι σύμφωνα με την μέρα του. Ο Νειμάρ είναι σαν τον Μέσι, μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Θα παίξει καλά και θα σκοράρει παντού».

Για το «Κλάσικο»: «Αυτό που κάνει πάντα η Μπαρσελόνα είναι να παίζει καλό παιχνίδι αλλά δεν κερδίζουμε πάντα. Είναι η πρώτη μου φορά που θα παίξω ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι στην Ευρώπη, σε αυτό το θέμα ο Αντσελότι έχει μεγαλύτερη εμπειρία. Υπάρχουν «Clasicos» παντού αλλά αυτό το παρακολουθεί όλος ο κόσμος. Κοιτάω μπροστά για να το αντιμετωπίσω. Δεν νομίζω πως υπάρχει φαβορί…»


Για την διαιτησία: «Δεν φοβάμαι τις διαιτητικές βοήθειες της Ρεάλ. Όλες οι ομάδες παίζουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους και κανείς διαιτητής δεν πρέπει να επηρεάζει τα ματς».

Κλείνοντας, γενικά: «Ινιέστα, Σεσκ, Τσάβι… είναι όλοι τους πολύ καλοί παίκτες και μπορούν να παίξουν οπουδήποτε. Όταν αφήνω παίκτες εκτός αποστολής είναι σαν να διαπράττω… έγκλημα. Είμαι στην ομάδα αλλά μερικές φορές αισθάνομαι πως κουμαντάρω μία εθνική ομάδα. Και αυτό από τους πολύ καλούς παίκτες που έχω και το μικρό χρόνο για να ετοιμαστώ για τους αγώνες. Στα τελευταία δύο παιχνίδια χάσαμε κάτι το οποίο δεν πίστευα ποτέ πως θα το χάναμε και αυτό είναι η δυνατότητά μας να τελειώνουμε τις ευκαιρίες».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ