2013-10-26 15:26:05
Φωτογραφία για Αδιέξοδο για το «Ερρίκος Ντυνάν»
Στη Δικαιοσύνη, κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν», θα προσφύγει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος διαπιστώνει αδιέξοδο για... τη σωτηρία του νοσοκομείου και του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Ο υπουργός σε ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής αναφέρει ότι η εξεύρεση λύσης για το νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» γίνεται πλέον πιο δύσκολη και τονίζει ότι δεν φέρει καμμία ευθύνη στο εξής για την τύχη του νοσοκομείου.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Παρά τη βούληση της ελληνικής κυβερνήσεως να αναλάβει την ευθύνη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, προτείνοντας προσωρινό διοικητικό συμβούλιο ικανό να φέρει εις πέρας τη λύση των προβλημάτων του και την αποκατάσταση των σχέσεών του με τον διεθνή Ερυθρό Σταυρό και στους έξι μήνες να διενεργούνταν εκλογές για νέα διοίκηση, η πρόσφατη απόφαση του Ειρηνοδικείου κατέστησε αδύνατη αυτή την προσπάθεια.


Σεβόμενοι την απόφαση του Ειρηνοδικείου, προσήλθαν σήμερα οι επιλεγμένοι από τον υπουργό Υγείας εκπρόσωποι στο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο όπου διαπιστώθηκε πλήρες αδιέξοδο.

Ως πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, οφείλουμε να ασκήσουμε όλα τα ένδικα μέσα κατά της προσφάτου αποφάσεως του Ειρηνοδικείου. Μέχρις ότου υπάρξει αξιόπιστο προσωρινό διοικητικό συμβούλιο ικανό να εκτελέσει αποτελεσματικά τη σοβαρή αποστολή του, δεν αναλαμβάνουμε την παραμικρή ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό και κατ' επέκτασιν, στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν».

Η ευθύνη ανήκει αποκλειστικά σε εκείνους που, με την παρέμβασή τους, ζήτησαν να αναλάβουν τη διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού».
dealnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ