2013-10-26 23:33:04
Φωτογραφία για ΚΑΛΑΦΑΤΑΚΗΣ : ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ ΣΗΜΕΡΑ
Ο Ίκαρος Χαλκίδας ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, με τον Γιώργο Καλαφατάκη να στρέφει την προσοχή της ομάδας του στην αναμέτρηση με τον Πανελευσινιακό για την 4η αγωνστική της Α1.

«Σήμερα πιστεύω ότι πήραμε ένα καλό μάθημα. Είπα στους παίκτες μου ότι αυτή την ευκαιρία πρέπει να την εκμεταλλευτούν και να απολαύσουν το παιχνίδι. Δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε και δεν παλέψαμε. Πάλι είχαμε 12/24 βολές, δηλαδή πολλές άστοχες όπως και στο ματς με τον Απόλλωνα, ενώ είχαμε και 1/18 τρίποντα. Το πρώτο έχει να κάνει με θέμα συγκέντρωσης και το δεύτερο με την ψυχολογία μας. Κοιτάμε την επόμενη μέρα, είμαστε μια καινούρια ομάδα», δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Καλαφατάκης, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε:

«Έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα. Αυτό έδειξε από το πρώτο ματς, η νέα διοίκηση μαζί με τον κύριο Αγγελόπουλο κάνουν μεγάλες προσπάθειες. Πιστεύω ότι πήραν αυτή τη χαρά και είναι σημαντικό να υπάρχουν ομάδες στην περιφέρεια ώστε να επιβιώσει ο αθλητισμός μας».

Ο Βασίλης Τολιόπουλος ανέφερε από την πλευρά του πως «σίγουρα ήταν μεγάλη εμπειρία που αγωνίστηκα απέναντι στον πρωταθλητή Ευρώπης για αυτό ευχαριστώ τον κόουτς για την ευκαιρία που μου έδωσε. Δεν ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε και κοιτάμε την Ελευσίνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ