2013-10-27 12:58:03
Φωτογραφία για «ΠΑΙΖΕΙ ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ Η ΜΠΕΝΦΙΚΑ!»
Πορτογάλος αναλυτής καταγράφει το κλίμα στην Μπενφίκα μεταφέροντας πως είναι αντιμέτωπη με μία... «ελληνική τραγωδία» και ό,τι το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη είναι όλη η χρονιά για εκείνη.

Ο Μάρκο Λόπες σημειώνει τις δεδομένες δυσκολίες που έχει η Μπενφίκα για τον αγώνα της 5ης Νοεμβρίου με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. «Η Μπενφίκα βρίσκεται ενώπιον μίας ελληνικής τραγωδίας στο Καραϊσκάκη. Το ταξίδι της στην Αθήνα είναι καθοριστικό για όλη την χρονιά.

Παίζει όλη την χρονιά της στο Καραϊσκάκη! Ακόμα και μία ισοπαλία μπορεί να τερματίσει τις όποιες ελπίδες της να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο Ολυμπιακός μετά το 1-1 στην Πορτογαλία είναι σε καλή κατάσταση και γενικότερα σε ανοδική πορεία. Η Μπενφίκα λοιπόν δεν πρέπει μόνο να νικήσει τον Ολυμπιακό αλλά και την Άντερλεχτ.

Εάν όμως η Μπενφίκα φέρει ισοπαλία ή χάνει από τον Ολυμπιακό τα πάντα περιπλέκονται και δυσκολεύουν για τα καλά. Ένας πιθανός αποκλεισμός από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ μπορεί να δώσει τέλος στην... βασιλεία του Ζόρζε Ζεσούς στην ομάδα.

Επίσης θα πλήξει τον σύλλογο στο οικονομικό σκέλος ενώ θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τα αστέρια της ομάδας. Η Μπενφίκα πρέπει να αποδείξει πως αξίζει να είναι στην ελίτ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Αλλιώς η ζημιά θα είναι σχεδόν ανεπανόρθωτη», γράφει μεταξύ άλλων σε κομμάτι του, δίνοντας ουσιαστικές πιθανότητες νίκης στον Ολυμπιακό.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ