2013-10-27 23:59:04
Φωτογραφία για PS4: Σημαντικό update από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας!
Αν είσθε ανάμεσα σε αυτούς που θα αποκτήσουν την επόμενη κονσόλα της Sony που δεν είναι άλλη από το PS4 την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του τότε αυτή η είδηση σας αφορά.

Η Sony έχει αφήσει το PS4 χωρίς πολλά βασικά χαρακτηριστικά τα οποία θα τα καλύψει με ένα βαρβάτο update από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας της κονσόλας.

Το update θα έχει μέγεθος 300MB και μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα προσφέρει στην κονσόλα θα είναι καλύτερη υποστήριξη οπτικών δίσκων DVD και Blu-ray, υποστήριξη παιχνιδιού μέσω PS Vita με το Remote Play, να ακούτε μουσική στο παρασκήνιο ενώ παίζεται games και δυνατότητές cloud gaming.

Όπως βλέπετε πολλά από τα βασικά χαρακτηριστικά που υποτίθεται έπρεπε να έχει η κονσόλα λείπουν και φυσικά αναρωτιέστε γιατί η Sony να κάνει κάτι τέτοιο.

Ο λόγος είναι απλός δεν θέλει να καθυστερήσει το λανσάρισα του PS4 για να μην χάσει το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό του Xbox One.

Βέβαια πολλοί χρήστες πιστεύουν ότι αυτή η κίνηση της Sony θα δημιουργήσει πολλά προβλήματα στους servers της από εκατοντάδες χιλιάδες χρήστες που θα θέλουν να κάνουν το update άμεσα, ελπίζουμε τέτοιο θέμα να μην προκύψει και όλα να κυλήσουν καλά κατά το λανσάρισμα της κονσόλας.
technewz.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ