2013-10-28 00:14:03
Φωτογραφία για ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ : ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ...
Το προσωπικό του λάθος που κόστισε το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ παραδέχθηκε ο Σήφης Δασκαλάκης.

Την ευθύνη που θεωρεί ότι του αναλογεί ανέλαβε μετά το παιχνίδι του ΟΦΗ απ’ τον Ολυμπιακό (5-1) ο τερματοφύλακας των Κρητικών.

Ο Δασκαλάκης παραδέχθηκε ότι το δεύτερο γκολ προήλθε από προσωπικό του λάθος κι εξέφρασε την άποψη πως το... «βραχυκύκλωμα» του δευτέρου ημιχρόνου ήταν εκείνο που έφερε τη βαριά ήττα.

«Έγινε μία καλή προσπάθεια στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις συνθήκες του παιχνιδιού, είχα κι ένα προσωπικό λάθος στο δεύτερο γκολ και μετά φάγαμε την κόκκινη και κάπως έτσι ήρθε το τελικό βαρύ σκορ για εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Για το τι άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με την εικόνα του πρώτου, ο Δασκαλάκης τόνισε: «Εμείς όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός. Νομίζω ότι μας βγήκε η δουλειά που κάναμε όλη αυτή την εβδομάδα στο πρώτο ημίχρονο.

Στο δεύτερο κάπως τα χάσαμε και μπήκαν και τα γκολ. Σίγουρα το να θες να πάρεις ένα καλό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα δεν είναι κακή νοοτροπία. Ωστόσο φάγαμε γρήγορα τα γκολ και μας γύρισε μπούμερανγκ».

Όσο για τους επόμενους αγώνες του ΟΦΗ, ο Δασκαλάκης σημείωσε: «Η συνέχεια θα είναι δύσκολη για εμάς. Ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη και ελπίζω να έρθει την επόμενη Κυριακή στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη γιατί χρειαζόμαστε βαθμούς».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ