2013-10-28 00:01:01
Φωτογραφία για ΝΕΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΕΡΓΟΤΕΛΗ ΓΙΑ ΠΑΟ ΚΑΙ... «ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΓΕΛΩΤΑ...»
Νέα ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης απαντώντας σε αυτή του Παναθηναϊκού που κατηγορούσε τους Κρητικούς ότι διαμαρτύρονται για να εξυπηρετήσουν κάποιους... άλλους" (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Όλο αυτό είχε ξεκινήσει από την πρώτη ανακοίνωση του Εργοτέλη που διαμαρτυρήθηκε για τη χθεσινή διαιτησία στον αγώνα του με τους "πράσινους" (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Αναλυτικά:

«Σχετικά με το “κατεστημένο” και τις “φωνές που κάποιος έχει δανείσει” που αναφέρει στην ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟ, δε χρειάζεται να απαντήσουμε τίποτα άλλο πέραν του ονόματος του Εργοτέλη που διαχρονικά έχει πληρώσει ακριβά το ήθος και την ανεξαρτησία του.

Το αίσθημα “αδικίας” που εκφράζει ο ΠΑΟ για την έως τώρα διαιτησία στο πρωτάθλημα δεν τον νομιμοποιεί να κάνει πως δεν βλέπει τα εγκλήματα εις βάρος αντιπάλων του. Και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει πόσα έκτακτα δελτία και πόσα “περιοδικά” θα είχαν βγει αν θύμα του χθεσινού ατιμώρητου “εγκληματικού” μαρκαρίσματος δεν είχε πέσει ο Μπαντιμπανγκά, αλλά κάποιος παίκτης του ΠΑΟ.

Όσο για το “αστείο” που επίσης αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟ, θα το αφήσουμε στην κρίση του φίλαθλου κοινού. Όλοι γνωρίζουν ποιος προκαλεί τον γέλωτα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν είναι άλλος από εκείνον που προσπαθώντας να καλύψει την αδυναμία του να βοηθήσει τον πολύ μεγάλο σύλλογο που “υπηρετεί”, εφευρίσκει συνέχεια φθηνές δικαιολογίες χρησιμοποιώντας διαφόρων ειδών μέσα...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ