2013-10-28 00:41:03
Φωτογραφία για ΤΗ... ΓΛΙΤΩΣΕ Η ΠΑΡΙ Σ.Ζ.
Καβάνι και Ματουιντί έσωσαν την Παρί Σεν Ζερμέν από την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα καθώς με δύο δικά τους γκολ οι Παριζιάνοι έφυγαν με την ισοπαλία, 2-2, από την έδρα της Σεντ Ετιέν.

Με… ήρωες τους Έντισον Καβάνι και Μπλες Ματουιντί η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Champions League κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της 2-0 απέναντι στη Σεντ Ετιέν και να φύγει με την ισοπαλία, 2-2, από το «Ζοφρουά Γκισάρ» για την 11η αγωνιστική.

Οι παίκτες του Κριστόφ Γκαλτιέ δεν επηρεάστηκαν ούτε από την… φόρα των Παριζιάνων αλλά ούτε και από τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς και προηγήθηκαν στο σκορ με τον Κοργκνέ στο 18ο λεπτό. Τα πράγματα για την ομάδα του Λοράν Μπλαν έγιναν ακόμη πιο δύσκολα στο 51΄ όταν ο Χαμουμά διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Στη συνέχεια, η αποβολή του Λεμόν στο 59’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα σε συνδυασμό με το τέρμα του Καβάνι στο 68’, έβαλαν ξανά την Παρί στο παιχνίδι. Ο ρυθμός «πάγωσε» μετά τα αλλεπάλληλα φάουλ και τα νεύρα μεταξύ των ποδοσφαιριστών, όμως στην «εκπνοή» (90+4') η σέντρα του Ματουιντί από τα δεξιά ξεγέλασε τον Ρουφιέ και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα, γλιτώνοντας τους Παριζιάνους από την πρώτη τους ήττα.

Η ισοπαλία της Παρί την διατήρησε στην 1η θέση της βαθμολογίας όμως πλέον απέκτησε συγκάτοικο αφού η Μονακό, που είχε νικήσει νωρίτερα τη Λιόν, έχει και αυτή από 25 βαθμούς. Όσον αφορά τη Σεντ Ετιέν παρέμεινε στο κυνήγι της Ευρώπης έχοντας 15 βαθμούς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ