2013-10-28 10:52:17
Φωτογραφία για «ΓΚΑΖΙΑ» ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Έξαλλος από την εικόνα του Ολυμπιακού στο α' ημίχρονο του αγώνα με τον ΟΦΗ ήταν ο Μίτσελ, κάτι που επισήμανε στους παίκτες του στο ημίχρονο του ματς.

Οι ερυθρόλευκοι στο πρώτο μέρος του αγώνα με τον ΟΦΗ θα μπορούσαν να ήταν μπροστά στο σκορ, αν δεν είχε αστοχήσει στο πέναλτι ο Μήτρογλου, όμως αυτό που έβγαζαν προς τα έξω ήταν κούραση από την υπερπροσπάθεια που έκαναν στον αγώνα με την Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ».

Ο Μίτσελ δεν είναι ο άνθρωπος που ψάχνει δικαιολογίες και για αυτό τον λόγο παρουσιάστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος στα αποδυτήρια κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας της αναμέτρησης με τους Κρητικούς.

«Τι κάνετε; Είναι ποδόσφαιρο αυτό; Εχετε μείνει στο ματς της Λισαβόνας. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτό», είπε σε αρκετά έντονο ύφος ο Ισπανός τεχνικός στους παίκτες του και συνέχισε:

«Εχετε αλλού το μυαλό σας. Σοβαρευτείτε για να πάρουμε το παιχνίδι, γιατί μας περιμένει δύσκολη συνέχεια».


Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός είχε αποφασίσει να βάλει τον Γιαταμπαρέ στη θέση του Βάις, ο οποίος φαίνεται να διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οι φωνές του Μίτσελ έπιασαν τόπο, αφού μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ο Ολυμπιακός κατάφερε να τελειώσει το ματς και να κάνει το 3-1, ενώ στη συνέχεια έφτασε σε μία ακόμη νίκη με πολλά γκολ.

Μάλιστα οι αλλαγές του Μίτσελ είχαν ενεργό ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα, αφού ο Γιαταμπαρέ έβαλε ένα γκολ, ο Μανιάτης (που ήταν και η τελευταία χρονικά αλλαγή) πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ και ο Ολαϊτάν προκαλούσε προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα.

Σήμερα οι ερυθρόλευκοι έχουν ρεπό και στις εγκαταστάσεις του Ρέντη θα βρεθούν μόνο οι τραυματίες και ο Τόρες, ο οποίος ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα.

Επόμενη υποχρέωση για τους παίκτες του Ολυμπιακού είναι το παιχνίδι με τον Φωκικό την ερχόμενη Τετάρτη στην Αμφισσα, αλλά το σκορ του πρώτου αγώνα (5-1) δίνει τη δυνατότητα στον Μίτσελ να χρησιμοποιήσει ποδοσφαιριστές και από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

Μετά το εύκολο θεωρητικά παιχνίδι με την ομάδα της Football League, ο Ολυμπιακός έχει το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, στη συνέχεια υποδέχεται την Μπενφίκα και πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τους αγώνες των εθνικών ομάδων φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ