2013-10-28 14:20:13
Φωτογραφία για Ο... ΤΡΕΛΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΟΥΡΙΝΙΟ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Το νικητήριο γκολ του Τόρες κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι... απογείωσε τον Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος "έγινε ένα" με τους οπαδούς της Τσέλσι, μετά τον πανηγυρισμό του μπροστά στον πάγκο των... φιλοξενουμένων!

Ο Φερνάντο Τόρες εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το "δώρο" που του πρόσφεραν απλόχερα οι Νάστασιτς και Χαρτ, σκοράροντας στο 91' στην ανυπεράσπιστη εστία της Μάντσεστερ Σίτι και χαρίζοντας τη νίκη στην Τσέλσι, γεγονός που έκανε τον Ζοζέ Μουρίνιο να... ξεσπάσει.

Μόλις η μπάλα μπήκε στα δίχτυα από το πλασέ του Ισπανού φορ, ο Μουρίνιο πετάχτηκε από τον πάγκο της ομάδας του και αφού πρώτα πέρασε μπροστά από αυτόν της Σίτι υπό το έκπληκτο βλέμμα του Μανουέλ Πελεγκρίνι, πήγε και... πνίγηκε στις αγκαλιές των παραληρούντων οπαδών των "μπλε".

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Πορτογάλος τεχνικός ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να δείξει ασέβεια προς την αντίπαλη ομάδα ενώ αποκάλυψε πως ήθελε απλά να πανηγυρίσει μαζί με τον 14χρονο γιο του, Ζοζέ Μάριο Τζούνιορ, ο οποίος είχε βρει εισιτήριο πίσω από τον πάγκο των φιλοξενουμένων!


"Το φταίξιμο ανήκει στην Τσέλσι επειδή θέλω να αγοράσω ένα εισιτήριο διαρκείας για το γιο μου και του δίνουν εισιτήριο διαρκείας πίσω από τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας", δήλωσε αρχικά ο τεχνικός των Λονδρέζων, και συμπλήρωσε:

"Θα πρέπει να δώσουν στο παιδί εισιτήρια για θέσεις που βρίσκονται πίσω από τον δικό μου πάγκο. Ορκίζομαι πως έψαχνα εκείνον. Αλλά αυτό είναι το δράμα του τελευταίου λεπτού.

Πέρυσι νίκησα τη Μάντσεστερ Σίτι στο τελευταίο λεπτό στη Μαδρίτη, έπεσα στα γόνατα για να πανηγυρίσω και κατέστρεψα το παντελόνι μου. Εάν πιστεύουν πως ο γιος μου ήταν εκεί, τότε εντάξει.

Εάν δεν το πιστεύουν, ζητώ συγγνώμη εάν αισθάνονται ότι έκανα κάτι λάθος"

Από την πλευρά του πάντως ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για τον τρόπο με τον οποίο πανηγύρισε ο Μουρίνιο το νικητήριο γκολ της Τσέλσι, μπροστά στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι!

"Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν. Δεν περίμενα κάτι διαφορετικό. Είναι ένας διαφορετικός τρόπος πανηγυρισμού από τον δικό μου", δήλωσε ο Χιλιανός τεχνικός, ο οποίος σε ερώτηση για ποιον λόγο δεν έσφιξε το χέρι το Μουρίνιο μετά το τέλος του αγώνα, είπε:

"Δεν αντάλλαξα χειραψία επειδή δεν το ήθελα".

Πάντως οι δύο άνδρες έχουν κόντρα από τη συνύπαρξή τους στην Πριμέρα Ντιβισιόν τα προηγούμενα χρόνια, όταν ο "special one" είχε κάνει αρκετά υποτιμητικά σχόλια για την παρουσία του Πελεγκρίνι σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μάλαγα.

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ