2013-10-28 21:35:14
Φωτογραφία για «ΕΞΥΓΙΑΝΘΗΚΕ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!»
Την οριστική οικονομική εξυγίανση του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αποκάλυψε ο αντιπρόεδρος των ερυθρόλευκων, Παντελής Ταρνατώρος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών αλλά και αντιπρόεδρος του ΤΑΑ Ολυμπιακός σε συνέντευξη, που παραχώρησε στον "Alpha 9,89" τόνισε ότι ουσιαστικά οι ερυθρόλευκοι έχουν ξεχρεώσει ήδη το 90-95% των χρεών, που βρήκε η τωρινή διοίκηση του Ερασιτέχνη από προηγούμενες διοικήσεις, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στους φετινούς στόχους των νταμπλούχων ομάδων βόλεϊ ανδρών και γυναικών.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Παντελή Ταρνατώρου:

- Βλέπουμε έναν μεταμορφωμένο Ολυμπιακό μετά τη νίκη του στην Τσεχία. Πού πιστεύετε ότι οφείλεται η αλλαγή;

«Στην επιστροφή του Μπόμπι (Γιορντάνοφ). Η θέση του διαγώνιου που κατείχε στο βόλεϊ είναι η πιο σημαντική. Γι' αυτό άλλωστε είχε απορρυθμιστεί και η ομάδα. Πλέον όλες οι ομάδες είναι πολύ ανταγωνιστικές και το επίπεδο ιδιαίτερα υψηλό. Τα παιχνίδια που παίχτηκαν ήταν αρκετά δύσκολα και ο Ολυμπιακός δεν ξεκίνησε και με τους καλύτερους οιωνούς. Σιγά σιγά όμως πιστεύω ότι η ομάδα συνέρχεται, μπαίνει στους ρυθμούς της και θα δείξει πολύ σύντομα το πραγματικό της πρόσωπο».


- Ο επόμενος αγώνας είναι με την Μπέλγκοροντ την επόμενη Τετάρτη στις 30 Οκτωβρίου. Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τον Ολυμπιακό;

«Χρόνια τώρα η ομάδα αυτή είναι φιναλίστ στο Champions League, πρώτη στο ρωσικό πρωτάθλημα και σίγουρα θα έχει μεγάλο budget .Πιστεύω ότι θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Βέβαια η συμμετοχή μας και μόνο στο Champions League είναι τιμή για την ομάδα αλλά και για το ελληνικό βόλεϊ. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό γιατί αν κερδίσουμε την Ostrava και την Νόλικο έχουμε πολλές ελπίδες να προκριθούμε και στον επόμενο γύρο. Περιμένουμε, βέβαια, τη στήριξη από τον κόσμο μας και με τη βοήθειά του μπορούμε να καταφέρουμε πολλά».

- Πόσα άτομα χωράει το «Μελίνα Μερκούρη»;

«Το γήπεδο χωράει χίλιους πεντακόσιους θεατές. Επειδή όμως υπάρχουν και κάποια στάνταρ από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία εμάς αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να έχουμε τουλάχιστον χίλιους φιλάθλους».

- Πόσο είναι το budget του Ολυμπιακού τη φετινή χρονιά για να το συγκρίνουμε και με αυτό των Ρώσων;

«Γύρω στις εξακόσιες πενήντα χιλιάδες αν όλα πάνε καλά. Το budget της ρωσικής ομάδας είναι δεκαπέντε φορές μεγαλύτερο».

- Τα χρήματα για το budget του Ολυμπιακού από πού προέρχονται; Διότι ξέρουμε όλοι ότι το τιμόνι κρατούν οι οπαδοί της ομάδας «Πριν από τρία χρόνια είχαμε μεγάλα ελλείμματα. Στη διοίκηση είναι επικεφαλής ο κύριος Κουντούρης και αυτό έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό όχι μόνο στο βόλεϊ αλλά και στα υπόλοιπα τμήματα. Το βασικότερο απ' όλα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν χρωστάει. Έχουν ξεχρεωθεί σχεδόν όλες οι αμαρτίες του παρελθόντος σε σχέση με κάποιες άλλες ομάδες που έπαιρναν πρωταθλήματα και χρωστούσαν στους πάντες. Η ουσία είναι να νοικοκυρεύεις την ομάδα για να κάνει και η ίδια με τη σειρά της το σωστό».

- Τι μπορεί να περιμένει ο κόσμος από τη γυναικεία ομάδα;

«Μετά την ανεπανάληπτη περσινή επιτυχία, που για πρώτη φορά πήρε το πρωτάθλημα Ελλάδος αυτό που πρέπει να περιμένει ο κόσμος είναι ότι πρέπει να περιμένει και ο Ολυμπιακός για κάθε ομάδα του Ολυμπιακού. Πρώτα απ' όλα βέβαια πρέπει να υπάρχει υγεία για να μπορέσει να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα και να κάνει την καλύτερη δυνατή πορεία στην Ευρώπη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ