2013-10-29 19:28:07
Φωτογραφία για Ο Π. Ψωμιάδης στην εκπομπή Με ανοικτά Αυιτά με τον Ν. Νικολόπουλο και την Ξένια Γώγου
Ένας μοναδικός Παναγιώτης Ψωμιάδης, που μετά από μια περίοδο απουσίας από τα ΜΜΕ, μίλησε για όλους και για όλα με τον δικό του ξεχωριστό, και αληθινό, τρόπο φιλοξενήθηκε  σήμερα στην εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» του Νίκου Νικολόπουλου και της Ξένιας Γώγου στο κανάλι «Ε».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης κάλεσε σε συστράτευση την παράταξη του απευθύνοντας κάλεσμα και στην Χρυσή Αυγή, κάλεσμα το οποίο όμως κατόπιν ερωτήσεων των παρουσιαστών διευκρινίστηκε πως αφορά αποκλειστικά και μόνο τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. Ο ίδιος υποστήριξε πως η προσωπική του περιπέτεια οφείλεται στις θέσεις και την φωνή του και κάλυψε πλήρως τον Απόστολο Τζιτζικώστα λέγοντας πως έπραξε το καθήκον του. Στον Παναγιώτη Ψωμιάδη απάντησε το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης που τον κατηγόρησε πως υποστηρίζει την ΧΑ .

Ηχηρή παρέμβαση έκανε όμως και ο Φαήλος Κρανιδιώτης που είπε πως το ΠΑΣΟΚ ευθύνεται για την σημερινή κατάντια της χώρας και αρνήθηκε κάθε συζήτηση για κοινή κάθοδο της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ στις Ευρωεκλογές.


Στον αέρα της εκπομπής υπήρξαν και σήμερα δεκάδες παρεμβάσεις για τα συνταξιοδοτικά θέματα που «καίνε» τους πολίτες και τα οποία συζητήθηκαν, εν όψει της κατάθεσης του νεου ασφαλιστικού στην Βουλή, με τους Παναγιώτη Βαβουγιό , Πρόεδρο των Συνταξιούχων του Δημοσίου και τον Παντελή Τάτση Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΟΑΕΕ.

Η Εκπομπή «Μ Ανοιχτά Αυτιά» έλυσε και όλους τους γρίφους για την καταβολή του επιδόματος θέρμανσης με τις καταλυτικές συμβουλές που έδωσε σε πολίτες που επικοινώνησαν με την εκπομπή η γνωστή φοροτεχνικός κ. Σάντρα Γεραγγέλου.

Την τραγική κατάσταση που επικρατεί στην αγορά και την θηλιά που πνίγει τους εμπόρους που μισθώνουν καταστήματα περιέγραψαν στην εκπομπή ο πρώην Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, Γ. Κανελλόπουλος, ο Κωνσταντίνος Μαυροειδής, πρώην Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Περιστερίου, ο Τάσος Χάρος, μέλος του ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών και ο Μανώλης Κουμαντάκης από τον Εμπορικό Σύλλογο Ηρακλείου.

Στον αέρα της εκπομπής έγινε και συζήτηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλο για την θαυματουργή εικόνα του Ταξιάρχη στην Ρόδο που δάκρυσε.

Έκπληξη όμως αποτέλεσε και η αποκάλυψη της υποψηφιότητας του Νίκου Νικολόπουλου για την Περιφέρεια Αττικής, με τον Ν. Νικολόπουλο να δεσμεύεται ότι αν οι πολίτες τον στείλουν στην θέση του Περιφερειάρχη ο ίδιος θα υποστηρίζει στην περιφέρεια όσα λέει και ως παρουσιαστής της εκπομπής του «Ε», «Μ Ανοιχτά Αυτιά».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ