2013-10-29 19:25:06
Φωτογραφία για Video ντοκουμέντο για τα ιερά δάκρυα του Ταξιάρχη στην Ιαλυσό Ρόδου!
Κοσμοσυρροή στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013 αφού δύο εικόνες του Ταξιάρχη που βρισκόντουσαν στον Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στο παλιό Κοιμητήριο της Ιαλυσού, δακρύζαν από το πρωί χωρίς κάποια προφανή αιτία.

Την εικόνα προσκύνησε και ο Μητροπολίτης Ρόδου κ.κ. Κύριλλος ο οποίος αφού εξέτασε τόσο την πίσω πλευρά της εικόνας όπως και τον τοίχο στον οποίο ακουμπούσε για να διαπιστωθεί εάν υπήρχε υγρασία, έδωσε εντολή να μεταφερθούν οι εικόνες στην Εκκλησία της Ιαλυσού προκειμένου να προσκυνήσει ο κόσμος.

Η μεγάλη εικόνα του Ταξιάρχη συνέχιζε να δακρύζει παρά το ότι ο Αρχιμανδρίτης Ιαλυσού Απόστολος την σκούπισε και χωρίς να υπάρχει κάποια άλλη ένδειξη για την αιτία των δακρύων.

Σύμφωνα πάντως με τους μεγαλύτερους σε ηλικία πιστούς που έσπευσαν να προσκυνήσουν την εικόνα αυτό δεν είναι καθόλου καλό σημάδι για αυτά που μας περιμένουν στο άμεσο μέλλον.

Εκτιμητές της αρχαιολογικής υπηρεσίας που έχουν εξετάσει το εικόνισμα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι δεν φαίνεται να εχει γίνει κάποια παρέμβαση από τρίτους.

Και όλα αυτά, λίγες ημέρες πριν από την Χάρη του.

Δείτε το βίντεο:

allaksogolies.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ