2013-10-29 21:06:05
Φωτογραφία για ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE ΓΙΑ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ
Την σύσταση επιτροπής με θέμα την εισήγηση στο ΔΣ περί των ενδεδειγμένων ποινών για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν, αλλά και μία ακόμα για προτάσεις σε θέματα καταστατικού αποφάσισε η Super League.

Όπως ανακοινώθηκε από την διοργανώτρια αρχή, η επιτροπή για τις ομάδες που δεν θα αδειοδοτηθούν θα απαρτίζεται από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή του συνεταιρισμού, όπως και εκπρόσωποι των ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και Skoda Ξάνθη, ενώ στην δεύτερη, εισήγηση για θέματα καταστατικού θα κάνουν οι νομικοί σύμβουλοι των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Skoda Ξάνθη και ο νομικός της Super League.

Αναλυτικά, στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Δ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1. Αποφασίστηκε η σύσταση επιτροπής, αποτελούμενης από τον πρόεδρο και τον γενικό διευθυντή της Super League, καθώς και εκπροσώπους των ΠΑΕ Άρης, Αστέρας Τρίπολης, Λεβαδειακός, ΟΦΗ, ΠΑΟΚ, Πανιώνιος και SKODA Ξάνθη, προκειμένου να γίνει εισήγηση προς το Δ.Σ. περί των ενδεδειγμένων ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης καθώς και επί άλλων σχετικών θεμάτων του εν γένει θεσμικού πλαισίου αδειοδότησης.


2. Επιτροπή αποτελούμενη από νομικούς συμβούλους των ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, SKODA Ξάνθη και από τον νομικό σύμβουλο της Super League θα εισηγηθεί στο Δ.Σ. προτάσεις για θέματα Καταστατικού».

Δεν αλλάζει η εκπροσώπηση στην ΕΠΟ

Από εκεί και πέρα, μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ άρχισε η συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, όπου, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, ψηφίστηκε η διάταξη περί δυσφήμισης της λίγκας και των συνεργατών της, ενώ αποφασίστηκε ακόμα η παραμονή των Πουλινάκη, Κομπότη, Βρύζα και Μώραλη στο ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, η Γ.Σ. της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Εκπρόσωποι της Super League στο Δ.Σ. της Ε.Π.Ο. παραμένουν οι κ.κ. Πουλινάκης (ΠΑΕ ΟΦΗ), Κομπότης (ΠΑΕ Λεβαδειακός), Βρύζας (ΠΑΕ ΠΑΟΚ) και ο πρόεδρος της Super League Γ. Μώραλης ως ex officio αντιπρόεδρος.

2/ Εγκρίθηκε ομόφωνα ο Οικονομικός Απολογισμός και οι Οικονομικές Καταστάσεις χρήσεως 01.07.12 – 30.06.13

3/ Υπερψηφίστηκε με 13 ψήφους υπέρ και 3 κατά η διάταξη περί επιβολής πειθαρχικών ποινών κατά ΠΑΕ, η οποία δημόσια δυσφημεί ή απαξιώνει το συνεταιρισμό της Super League, τα πρωταθλήματα που αυτό διοργανώνει, τους τηλεοπτικούς του συνεργάτες και τους χορηγούς αυτού. Η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς ο πρόεδρός της απουσίαζε εκτός Ελλάδος, τάχθηκε υπέρ της διάταξης με επιστολή της, η οποία για τυπικούς λόγους δεν προσμετρήθηκε στην ψηφοφορία. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε αναβολή καθώς συμφωνούσε επί της αρχής, αλλά διαφώνησε με συγκεκριμένα στοιχεία της διάταξης. Η SKODA Ξάνθη συμφώνησε με το σύνολο της διάταξης πλην συγκεκριμένου σημείου και γι αυτό την καταψήφισε. Η ΠΑΕ Απόλλων εξέφρασε επιφυλάξεις και καταψήφισε τη διάταξη, ενώ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αποχώρησε προ της έναρξης της Γενικής Συνέλευσης».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ