2013-10-29 23:50:05
Φωτογραφία για Μιλά για πρώτη φορά ο «Μπεν» – «Γονείς είναι αυτοί που μεγαλώνουν ένα παιδί»
Σοκαρισμένος από τα όσα άκουσε και είδε τα τελευταία 24ώρα, δηλώνει αποκλειστικά στο tothemaonline.com και την Έρικα Καβάζη, ο 23χρόνος που πιθανολογείται ότι μπορεί να είναι το παιδάκι που εξαφανίστηκε πριν από 22 χρόνια στη Κω, κατά τη διάρκεια των διακοπών του, με τους γονείς του. Ο ίδιος αν και δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη, ότι μπορεί να είναι ο μικρός Μπεν Νίντμαν, μας ανέλυσε τα συναισθήματα που βιώνει από χθες.

Για πρώτη φορά, ο 23χρόνος Ρουμάνος, μιλά στο tothemaonline.com, για την έκπληξη που ένιωσε, όταν πληροφορήθηκε πως κάποιοι εικάζουν ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που ψάχνει εδώ και χρόνια η Ιντερπόλ, ο μικρός δηλαδή Μπεν Νίντμαν, που πιστεύεται ότι έπεσε θύμα απαγωγής από τσιγγάνους Ρομά, το 1991, όταν ήταν δύο περίπου ετών.

Χθες ο ίδιος μετέβη στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων , στη Λεμεσό, όταν η κοπέλα του είδε σε τηλεοπτικό σταθμό, την προβολή ενός βίντεο όπου ο ίδιος παρακολουθούσε τη λειτουργία του Μεγάλου Σαββάτου στην εκκλησία Αγίας Τριάδας, μαζί με την κοπέλα του και συγγενείς του, που κάποιοι υπέθεσαν ότι ήταν Ρομά.


Όπως μας εξήγησε, τηλεφώνησαν σε φίλο τους αστυνομικό, ζητώντας του να τους πει, αν γνώριζε, γιατί το πρόσωπο του προβάλλεται στα Μέσα Ενημέρωσης, εκφράζοντας παράλληλα έντονη ανησυχία.

Ο αστυνομικός αφού ενημερώθηκε, εξήγησε στον Ρουμάνο και τη φίλη του την υπόθεση, αλλά και τις διαστάσεις που έχει λάβει διεθνώς και τον παρότρυνε να μεταβεί στο ΤΑΕ Λεμεσού, ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα, όπως και έγινε.

Ο 23χρόνος πέρασε λίγο μετά το μεσημέρι χθες την είσοδο του Τμήματος Ανιχνεύσως Εγκλημάτων, συνοδευόμενος από τον αστυνομικό και την κοπέλα του.

Επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς ότι είναι το ίδιο πρόσωπο που παρουσιάζεται στο βίντεο, αλλά η ιστορία του ακουγόταν περισσότερο σαν σενάριο κινηματογραφικής ταινίας, παρά η ιστορία της ζωής του.

Εντούτοις έδωσε τη συγκατάθεση του για τη διενέργεια εξετάσεων DNA, ώστε να μπορέσει να αποκλειστεί η πιθανότητα.

«Δεν πιστεύω ότι είμαι ο Μπεν» μας είπε, «Αλλά και να είναι δεν πρόκειται να διεκδικήσω τίποτα από τους βιολογικούς μου γονείς, εάν είναι τελικά αυτοί, ούτε θα επιθυμούσα να πάω να ζήσω μαζί τους στη Βρετανία, καθώς πιστεύω ότι γονείς, δεν είναι αυτοί που φέρνουν στον κόσμο ένα παιδί, αλλά εκείνοι που το μεγαλώνουν»

Όπως μας ανέφερε έχει ακόμη ένα μεγαλύτερο αδελφό, ενώ δεν έχει ενημερώσει ακόμη ούτε τους γονείς του, ούτε κανένα άλλο μέλος της οικογένεια του, για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο 24ώρο στην Κύπρο».

Παράλληλα ευχήθηκε στην μητέρα του Μπεν, να βρει το παιδί της και το δράμα που βιώνει τα τελευταία 22 χρόνια να έχει αίσιο τέλος.

Ο ίδιος δήλωσε φοβισμένος από τον τρόπο με τον οποίο, στράφηκαν ξαφνικά επάνω του τα φώτα της δημοσιότητας και αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ