2013-10-30 09:31:11
Φωτογραφία για ΠΡΩΤΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ... ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ ΕΝΟΨΕΙ ΠΑΟ
Μπορεί ο Ολυμπιακός να δίνει «τελικό» την Τρίτη στην Ευρώπη κόντρα στην Μπενφίκα, ωστόσο δεν πρόκειται να ξεκουράσει κανέναν βασικό στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Εδώ και αρκετές μέρες το μεγάλο ερωτηματικό για τους ερυθρόλευκους, ήταν αν θα ρίξει τελικά στη σαββατιάτικη... “μάχη” ο Μίτσελ όλα τα όπλα του, αφού άλλωστε ακολουθούσε και το εξαιρετικά σημαντικό για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ματς με την Μπενφίκα.

Όπως όλα δείχνουν ωστόσο ο Ισπανός τεχνικός θα χρησιμοποιήσει κόντρα στον «αιώνιο» αντίπαλο όλους τους βασικούς του παίκτες. Φυσικά ο «καυτός» Μήτρογλου δεν πρόκειται να χάσει το συγκεκριμένο παιχνίδι, ωστόσο ο Μίτσελ προτίθεται να χρησιμοποιήσει στο ίδιο σχήμα, είτε σε 4-4-2, είτε σε 4-4-1-1 και τον Σαβιόλα και στη δεύτερη περίπτωση θα βρίσκεται πίσω από τον «πιστολέρο» ο Αργεντίνος.

Από εκεί και πέρα πάντως υπάρχουν και κάποια διλήμματα για τον Μίτσελ. Αυτά αφορούν όπως φαίνεται από τη μία πλευρά τη θέση του δεξιού μέσου, με τους Βάις και Φουστέρ να τη διεκδικούν, όπως επίσης και του παίκτη που θα βρίσκεται από πίσω τους, η οποία κρίνεται ανάμεσα σε Παπάζογλου και Σαλίνο.

Σε ό,τι αφορά τους υπόλοιπους δεν σπάει το δίδυμο Μανωλά, Σιόβα στην άμυνα, αυτό των Μανιάτη, Σάμαρη στο κέντρο, αλλά και του Χολέμπας στο αριστερό άκρο της οπισθοφυλακής, ενώ δεδομένη θεωρείται και η παρουσία του Κάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ