2013-10-30 19:33:07
Φωτογραφία για Σύσκεψη για το Πάρκο Τρίτση
Σύσκεψη για την καλύτερη λειτουργία του Πάρκου Τρίτση σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδίοικηση, πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν αναλυτικά οικονομικά και διαχειριστικά θέματα που αντιμετωπίζει το Πάρκο Τρίτση. Το ΥΠΕΚΑ έχει ήδη προχωρήσει σε εξυγίανση των οικονομικών του Φορέα, έχοντας τακτοποιήσει εκκρεμότητες του παρελθόντος, στοχεύοντας στην οριστική αποπληρωμή όλων των χρεών.

Επιπλέον, σε συνεργασία με την Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση προωθείται η βέλτιστη λύση, όσο το δυνατόν πιο άμεσα, της καλύτερης λειτουργίας του Φορέα.

Στη σύσκεψη, όπου προήδρευσε ο υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Μανιάτης ,συμμετείχαν ο πρώην Προέδρος της Βουλής, Απόστολος Κακλαμάνης, ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών, Κ. Παπαντωνίου, ο Δήμαρχος Ιλίου, Ν. Ζενέτος, η Αντιδήμαρχος του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού, Μαρία Παπαναγιωτάκη, η Γενική Γραμματέας ΥΠΕΚΑ, Νάντια Γιαννακοπούλου, και ο ειδικός Γραμματέας Υδάτων, Κωνσταντίνος Τριάντης.

filadelfia-xalkidona.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ