2013-10-31 07:55:07
Φωτογραφία για ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΟΙ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ... ΝΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ
Πολύ καλοί ήταν για ακόμα ένα παιχνίδι οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι επικράτησαν με 4-0 του Απόλλωνα στο Ρέντη, στο εξ αναβολής παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι πιτσιρικάδες του Ρόμπερτ Κίλιν μετά τα έξι γκολ που πέτυχαν στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη, έριξαν ακόμς μία… τεσσάρα! Αυτή τη φορά, «θύμα» των ερυθρόλευκων ήταν η «ελαφρά ταξιαρχία», η οποία δυσκολεύτηκε και δεν απείλησε σε όλο το παιχνίδι την εστία του Κατσιμήτρου.

Μετά από αυτή τη νίκη τους, οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, πάτησαν κορυφή έχοντας 15 βαθμούς και φτάνοντας τον Πανιώνιο. Οι πιτσιρικάδες του Θρύλου από το πρώτο κιόλας ημίχρονο είχαν… καθαρίσει το παιχνίδι αφού με τα γκολ του Λάμπρου στο 24’ και του Μανθάτη στο 45’+1, πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 2-0.

Η επανάληψη επιφύλασσε άλλα δύο γκολ για τον Ολυμπιακό. Ο Κώστας Κιρτζιαλίδης ερχόμενος και πάλι από τον πάγκο όπως και στο παιχνίδι με τον Πλατανιά, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 65ο λεπτό, μετά από ασίστ πάρε-βάλε από τον Μανθάτη, ενώ ακόμα ένας παίκτης που είχε περάσει αλλαγή στο ματς ο Μενζίνι, διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την ομάδα των Εφήβων του Ολυμπιακού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ