2013-10-31 07:51:08
Φωτογραφία για Σχολικό τέστ διδάσκει στα παιδιά: «Οι εντολές των κυβερνητικών αξιωματούχων πρέπει να τηρούνται από όλους»
Έγγραφα που παράγονται από την παγκόσμια εταιρεία εκπαίδευσης. Μέρος του προγράμματος «No Child Left Behind»

Ένας γονέας ενός δεκάχρονου παιδιού, ήταν συγκλονισμένος όταν ανακαλύψε ενα έγγραφο απο σχολικό διαγώνισμα του παιδιού τους που έφερε στο σπίτι από το σχολείο που μοιάζει περισσότερο σαν έγγραφο από μια αυταρχική χώρα, όπως η Κίνα.

Ο γονέας έστειλε ένα τμήμα του χαρτιού στην ιστοσελίδα Infowars, αποκαλύπτοντας ότι περιέχει φράσεις όπως "Οι εντολές των κυβερνητικών αξιωματούχων πρέπει να τηρούνται από όλους."

Το έγγραφο χρησιμοποιεί τέτοιες προτάσεις που ζητά από τους μαθητές να αντικαταστήσουν ορισμένες λέξεις, προκειμένου η πρόταση να περιέχει ενα κτητικό ουσιαστικό.

Άλλα από το έγγραφο περιλαμβάνουν:

"Η δουλειά ενός προέδρου δεν είναι εύκολη."

«Να είστε σίγουροι ότι οι νόμοι της χώρας είναι δίκαιοι"

«Η θέληση του ατόμου είναι λιγότερο σημαντική από ό, τι τις ανάγκες ενός έθνους"


Εδώ είναι το δείγμα του χαρτιού:

Μετά από περαιτέρω έρευνα φαίνεται ότι το χαρτί είναι μέρος ενός συνόλου που παράγεται από την Pearson Education , μια παγκόσμια εταιρεία εκδόσεων για την εκπαίδευση και των υπηρεσιών αξιολόγησης σε σχολεία στις ΗΠΑ και τον υπόλοιπο κόσμο. Η Pearson είναι η μεγαλύτερη κερδοσκοπική επιχείρηση στον κόσμο της εκπαίδευσης.

Η συγκεκριμένη πρόταση για τον καθένα να υπακούμε στις εντολές της κυβέρνησης εμφανίζεται και σε άλλα έγγραφα της Pearson, όπως στο τεστ γραμματικής της πέμπτης τάξης .
ΠΗΓΗ
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ