2013-10-31 17:50:17
Φωτογραφία για Παναιτωλικός - Κέρκυρα 1-0
Με το γκολ του Μπελόν στο 88' ο Παναιτωλικός διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στην Κέρκυρα και πήρε την πρόκριση στους 16 του κυπέλλου.

Το 1-0 του πρώτου αγώνα έδινε αβαντάζ στην ομάδα του Αγρινίου, αλλά ταυτόχρονα έκρυβε και κινδύνους. Οι "Φαίακες", καλά οργανωμένοι, προσπάθησαν για την έκπληξη και απείλησαν από το πρώτο ημίχρονο. Μόνο που τους έλειψε η τελική προσπάθεια. Όπως και στη μεγάλη ευκαιρία του Καραδέμητρου στο 80', ο οποίος μόνος απέναντι στον Τακίδη πλάσαρε με... ανάποδο πόδι και πλασάροντας σχεδόν... πλάγιο, σπατάλησε την πιο κλασική ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Αφού σώθηκε σε αυτήν τη φάση, ο Παναιτωλικός θορυβήθηκε και αφυπνίστηκε. Ο Κουτσοσπύρος αστόχησε με την προβολή του, όχι όμως και ο Μπελόν. Ο Ελβετός άσος μόνος στη μεγάλη περιοχή, "εκτέλεσε" τον Βρονταρά και σφράγισε την πρόκριση της ομάδας του Χάβου στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Παναιτωλικός: Τακίδης, Γκόλιας, Καλί, Μουμίν, Θεοδωρίδης, Πασάς (46' Κουτσοσπύρος), Καλογέρης (46' Καμαρά), Μπακάκης, Μπικέι, Ιωάννου (66' Σφακιανάκης), Μπελόν

Κέρκυρα: Βρονταράς, Βλάχος, Καραγιαννίδης (66' Ζορμπάς), Παρασκευαΐδης, Σουάνης (66' Γυφτόκωστας), Καραδέμητρος, Αρμένης, Κουλούρης, Ραπτάκης, Μπαλντοβαλίεφ (75΄Γεωργακόπουλος), Ελληνίδης
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
VIDEO - Καλλονή - Πιερικός 2-2
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
VIDEO - Καλλονή - Πιερικός 2-2
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ