2013-10-31 17:40:13
Φωτογραφία για ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ : ΘΑ ΠΗΔΑΕΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΩΕΙ ΣΙΔΕΡΑ!
Μεγάλο σόου του Νίκου Αλέφαντου στο "sportdog.gr"! Ποιος παίκτης του Παναθηναϊκού τον έχει "τρελάνει" και τι προπόνηση του προτείνει; Φοβερές ατάκες για Μπλάτερ, Ρονάλντο!

Αναλυτικά:

Δικαίως πήρε 3η νίκη ο Παναθηναϊκός επί του Εργοτέλη, ντόρος έγινε αλλά ξεφούσκωσε ο Εργοτέλης, κατά κράτος τον νίκησε ο Παναθηναϊκός.

Κάθε κατεβασιά του ΠΑΟ ήτανε για γκολ, τον πλάκωσε στις αντεπιθέσεις και αν δεν τα έχανε ο Μπεργκ μπορούσε το σκορ να είναι 0-3. Για τον Ρισβάνη έχω πει πολλές φορές ότι αν τον προσέξουν, έχει προδιαγραφές για να γίνει μεγάλος σέντερ μπακ και να παίζει στην Εθνική Ελλάδας πολλά χρόνια. Έσβησε τον Διαμαντάκο, έβγαινε πρώτος στην μπάλα, ψάχνω να βρω να κάνει λάθος πάσες -μεγάλες και μικρές- τον παρατηρώ, αλλά δεν κάνει λάθος πάσες, έχει σπουδαία τεχνική για τη θέση του και για το ύψος του. Και είναι πολύ μικρός σε ηλικία. Είναι ελαφρύς, δεν είναι αργός, παίζει με μυαλό, έχει χάρισμα.


Δεν πρέπει να χαθεί αυτό το παιδί για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το έχω πει πολλές φορές, και δεν το ξέρω το παιδί, ούτε αυτόν ούτε την οικογένειά του. Μου αρέσει όμως. Παίζει στην πρώτη ομάδα του Παναθηναϊκού τόσο νεαρός και ενώ είναι άφτιαχτο το σώμα του! Αν τον φτιάξουν αυτόν, θα πηδάει στον ουρανό και θα τρώει σίδερα. Να δυναμώσει πρέπει.

Αυτόν πρέπει να τον αναλάβει πρωταθλητής στα 100 μέτρα στο στίβο, να τον πλακώσει στα 30άρια και στα 40άρια, με βάρη 20 και 30 κιλά, όχι περισσότερα, να μην χάσει ευλυγισία. Ξέρουν οι πρωταθλητές στο στίβο, υπάρχουν ειδικά μηχανήματα για προσαγωγούς και επαγωγούς, για τετρακέφαλους και για δικέφαλους, και "πουλόβερ" να κάνει για το πάνω μέρος του κορμού. Και μια βαριά μπάλα τριών κιλών με λυγισμένα πόδια για κοιλιακούς. Και ραχιαίους. Αυτός ο σέντερ μπακ δεν πρέπει να πάει χαράμι, μου αρέσει πολύ.

Πάμε στον Ολυμπιακό τώρα. Στο α΄ ημίχρονο ήταν πολύ καλός, πολύ γρήγορος, εκρηκτικός, πίεζε πολύ ψηλά, είχαν ωραίους συνδυασμούς. Και ήταν ένας Φουστέρ εκπληκτικός. Απίθανο 45λεπτο έκανε ο Φουστέρ, σε πάσες, σε τρέξιμο, σε πίεση, αυτός πρέπει να ξεκινήσει στη Λεωφόρο.

Ο Αβραάμ παλεύει για να επανέλθει, του κάνουν καλό αυτά τα ματς, ο Μεντζανί δίπλα ήταν αργός. Στο α΄ ημίχρονο είχε λάθος τακτική ο Φωκικός. Είσαι μικρή ομάδα, παίζεις με τον Ολυμπιακό, και πας να βγεις με μικρές πάσες; Είναι ευνόητο ότι θα σου κλέβει την μπάλα ο Ολυμπιακός και θα σε πλακώνει στις αντεπιθέσεις, 4 γκολ σου έβαλε.

Στο β΄ ημίχρονο είχε 3 μικρούς μέσα ο Ολυμπιακός, πέρναγαν οι του Φωκικού από δίπλα τους σαν στούκας. Είχε γρήγορους μπροστινούς ο Φωκικός, έμπαζε η άμυνα του Ολυμπιακού, ειδικά ο αριστερός μπακ ο νεαρός. Έμπαζαν και οι δύο άμυνες.

Ρεάλ είδα, ήταν τρομερή από τη μέση και μπροστά, έβαλε 7 γκολ στη Σεβίλλη. Για τον Έμερι σας είχα πει ότι δεν τον πάω από τότε που ήταν στην Ισπανία και τον ήθελε ο Ολυμπιακός, πήγε μετά στη Ρωσία και απέτυχε, όσα φάμε και όσα βάλουμε είναι ο Έμερι, το ματς μπορούσε να έρθει 9-4. Ο Μπέιλ θύμισε επιτέλους τον παίκτη που θαυμάζαμε στην Τότεναμ, ο δε Ρονάλντο ήταν τρομερός. Όλο το γήπεδο τον αποθέωνε για στήριξη μετά από αυτά που είπε ο Μπλάτερ.

Σαν μεθυσμένος ήτανε ο Μπλάτερ! Τι σε νοιάζουν ρε τα μαλλιά του Ρονάλντο και λες ότι ξοδεύει πολλά στο κομμωτήριο, πρόεδρος των …κομμωτών είσαι; Πρόεδρος της FIFA είσαι. Αηδιαστική η αβάντα που έκανε στον Μέσι έναντι του Ρονάλντο, έπλεκε τόση ώρα το εγκώμιο για τον χαρακτήρα του Μέσι, ενώ κορόιδευε τον Ρονάλντο. Και ενώ για Μέσι έλεγε ότι είναι καλό παιδί, για τον Ρονάλντο έλεγε ότι του θυμίζει διοικητή στρατού μέσα στο γήπεδο και τον παρίστανε με παντομίμα. Ναι ρε, παιδαράς είναι ο Ρονάλντο, όχι κουβαρίστρα!

Και αδικείται κατάφωρα που δεν του δίνουνε ποτέ τη Χρυσή Μπάλα, άδικο να έχει 4 βραβεία ο Μέσι και να μην έχει πάρει κανένα ο Ρονάλντο. Πρέπει να το πάρει φέτος! Ποιος Ριμπερί που λένε ότι είναι φαβορί. Πολύ καλύτερος είναι ο Ρονάλντο από τον Ριμπερί. Αυτή τη στιγμή ο Ρονάλντο, είναι καλύτερος και από τον Μέσι!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ