2013-10-31 20:23:59
Φωτογραφία για Τέσσερα νέα μοντέλα της Mitsubishi στο Top 10 έρευνας της ADAC για το κόστος χρήσης
Η Mitsubishi Motors, παγκοσμίως γνωστή για τις υψηλές δυνατότητες της σε οχήματα εκτός δρόμου και στην ηλεκτροκίνηση, επενδύει στο μέλλον της παρουσιάζοντας νέα μοντέλα που προσφέρουν χαμηλό κόστος χρήσης στους ιδιοκτήτες τους. Αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από την έρευνα για το κόστος χρήσης που πραγματοποίησε η ADAC, στην οποία τέσσερα μοντέλα της Mitsubishi Motors έχουν καταταγεί στο top-10 των κατηγοριών τους.

Το «έξυπνο» Space Star 1.0, ψηφίστηκε το καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία «Μικρό Αυτοκίνητο» χάρη στην μέγιστη αξιοποίηση του χώρου παρά το μικρό του μέγεθος. Ο συνολικός υπολογισμός του κόστους χρήσης σύμφωνα με την ADAC ανέρχεται 28,7 cents/km και συμπεριλαμβάνει τα σταθερά κόστη (φόροι και ασφάλεια), κόστος επισκευής (σέρβις και ελαστικά) και λειτουργικά κόστη (καύσιμο, λάδια, συντήρηση).

Στη μεσαία κατηγορία η ADAC αξιολόγησε το δυναμικό crossover ASX 1.6 ClearTec Inform 2WD, το οποίο κατέκτησε την 4η θέση στην κατηγορία του με κόστος 45,7 cents/km
. Στην ανώτερη μεσαία κατηγορία (upper middle class) η Mitsubishi έχει δύο μοντέλα στο top-10. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε το καινοτόμο και πρωτοποριακό Outlander 2.0 2WD ClearTec Inform με κόστος 52.4 cents/km, ενώ στην ένατη θέση της ίδιας κατηγορίας τερμάτισε το off-road Pajero 3.2 DI-D Inform, με κόστος 67.9 cents/km.

«Αυτό το αποτέλεσμα μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους» δήλωσε ο Διευθυντής Πωλήσεων της Mitsubishi Motors Germany GmbH, «γιατί αποδεικνύει ξεκάθαρα ότι η Mitsubishi Motors κατασκευάζει αυτοκίνητα υψηλής προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας χάρη στην τεχνολογική τους υπεροχή, την ποιότητα κατασκευής τους αλλά και το χαμηλό κόστος χρήσης τους. Στον τομέα αυτό θα επενδύσουμε περαιτέρω στο μέλλον».
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ