2013-11-01 11:20:47
Φωτογραφία για Πάτρα: Ληστεία με καλάσνικοφ στο ταχυδρομείο στα Βραχνέικα - Άρπαξαν περίπου 60.000 ευρώ - Μπλόκα στην 111
Ληστεία σημειώθηκε σήμερα το πρωί στο Ταχυδρομείο Βραχνείκων. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έφεραν βαρύ οπλισμό (καλάσνικοφ) και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις κατάφεραν να αρπάξουν το ποσό των 60.000 ευρώ.

Οι δράστες που είχαν full face κουκούλες και βαρύ οπλισμό (πιθανόν καλάσνικοφ) φαίνεται πως γνώριζαν τα πάντα και ήξεραν ακόμα και την ώρα που θα φτάσει η χρηματασποστολή. Στα Βραχνέικα έφτασαν με ενα βανάκι Nissan το οποίο είχε κλαπεί στις 24 Οκτωβρίου από την Ηλιούπολη Αττικής και σε παράδρομο της περιμετρικής, του έβαλαν φωτιά. Στη συνέχεια διέφυγαν με άλλο όχημα.

Συναγερμός σήμανε και στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας και δυνάμεις έσπευσαν στα σημεία όπου δίνονται τα επιδόματα. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ileiapost.gr στα ΕΛΤΑ Πύργου και Αμαλιάδος όπου πέφτει ο κύριος όγκος της κατανομής συντάξεων και επιδομάτων, ενώ υπάρχουνμπλόκα στην Εθνική Οδό Πύργου Πατρών όπου φαίνεται ότι κατευθύνθηκαν οι ληστές.

Η αστυνομία κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ