2013-11-01 19:38:07
Φωτογραφία για Mitsubishi Mirage Hello Kitty Edition
Το Mitsubishi Mirage Hello Kitty Edition δημιουργήθηκε προς τιμήν των 40ων γενεθλίων του Ιαπωνικού παιδικού χαρακτήρα ‘Hello Kitty’. Πρόκειται όπως αντιλαμβάνεστε και από τις...εικόνες για ένα αυτοκίνητο πολύ ιδιαίτερο και δεν είναι για πολλούς.

Βασικά δεν είναι για παραπάνω από 400, καθώς τόσα θα φτιάξει η Mitsubishi. Εξάλλου δεν μπορεί, θα υπάρχουν 400 φανατικοί του Hello Kitty εκεί έξω... που θα πωρωθούν μόλις δουν το συγκεκριμένο Mitsubishi Mirage.

Ενδεικτικό εξάλλου της σπανιότητας του Mitsubishi Mirage Hello Kitty Edition είναι πως ακόμη και η Laferrari θα παραχθεί σε περισσότερες μονάδες, 499 συγκεκριμένα.

Και φανταστείτε πως τα 9.000€, που κοστίζει είναι εξαιρετικά λίγα για ένα... future classic όπως αυτό.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του και τις διαφορές του από τις απλές εκδόσεις του Mitsubishi Mirage, εκτός από το ροζ αμάξωμα, υπάρχουν αυτοκολλητάκια ‘Hello Kitty’ παντού αλλά, ένα μαξιλάρι ’Hello Kitty’ για το πίσω κάθισμα και ειδικά καλύμματα ζαντών. Μάλιστα θα βγει αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.

Το μοναδικό πρόβλημα είναι πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας... παρά το γεγονός πως το Mitsubishi Mirage έχει έρθει και στην Ευρώπη.

highoctane.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ