2013-11-01 19:45:06
Φωτογραφία για Πηγαινοέρχονται Ναύπακτο - Πάτρα για να προπονούνται με τον ΝΟΠ
Eίναι πολλοί αυτοί που αρεσκόμαστε να τους αποκαλούμε μικρούς -και αφανείς- ήρωες του αθλητισμού. Ο ΝΟΠ έχει τέτοια παραδείγματα και μάλιστα πολλά.

Με ένα εξ' αυτών θα ασχοληθούμε σήμερα. Αναφερόμαστε σε τρία αδέλφια που παίζουν πόλο στον ΝΟΠ, τον Παναγιώτη, Περικλή και Ευρυδίκη Λουκοπούλου. Θα πει κανείς, πως δεν είναι δα και το μοναδικό ρεκόρ, τρία αδέλφια να κάνουν αθλητισμό και θα έχει δίκιο. Η ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης περίπτωσης δεν αφορά πως τα τρία αδελφάκια παίζουν στον ΝΟΠ, αλλά στο ότι κατάγονται και μένουν στην Ναύπακτο!

Ναι, είναι Ναυπακτιώτες που η αγάπη τους για τον ναυταθλητισμό έχει νικήσει κάθε ενδοιασμό για το κόστος. Για σκεφτείτε το λίγο: Τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα μετακινούνται από την Ναύπακτο έως το «Πεπανός», έχοντας εκτός του κόστους βενζίνης (περίπου 50 χιλιόμετρα τη φορά) και το κόστος της διέλευσης της Γέφυρας ή της χρήσης φέρι μποτ!


Είναι πραγματικά αξιέπαινα και τα παιδιά, αλλά και οι γονείς γι' αυτό το κουραστικό σύρε - έλα. Γονείς που είναι υποχρεωμένοι να κάθονται ώρες ατέλειωτες στις κερκίδες μέχρι να τελειώσει η προπόνηση των παιδιών, τι άλλο να κάνουν, να πάνε πίσω στη Ναύπακτο και να ξαναγυρίσουν!

Ομως και τα παιδιά δικαιούνται τον δικό τους έπαινο, καθώς δεν είναι μικρό πράγμα αυτή η ταλαιπωρία, αλλά και ο περιορισμός -ένεκα του πήγαιν' έλα- του πολύτιμου χρόνου. Σκεφθείτε πόσες ώρες χάνουν στην καθημερινή μετακίνηση, από το διάβασμα, τα φροντιστήρια κλπ!

Τα τρία αδέλφια είναι: Η Ευρυδίκη Λουκοπούλου (γεν. 2000) μέλος της ομάδας κορασίδων με προπονήτρια την Αγγελική Τσίστα. Ο Περικλής (Ακης) Λουκόπουλος (1998), μέλος της εφηβικής ομάδας με προπονητή τον Κώστα Σακαλή. Τέλος, ο μεγάλος αδελφός τους είναι ο Παναγιώτης Λουκόπουλος (1996) τερματοφύλακας της ομάδας νέων, επίσης προπονείται με τον Κώστα Σακαλή.

* Ρεπορτάζ του Τάσου Σταθόπουλου στην εφημερίδα "Πελοπόννησος"
pelop.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
BetterWiFi: Cydia tweak new  v1.0 ($1.5)
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
BetterWiFi: Cydia tweak new v1.0 ($1.5)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ