2013-11-21 10:51:09
Φωτογραφία για Πάτρα: Στην αντεπίθεση ο Καρκούλιας για το έλλειμμα στον Καρναβαλικό Οργανισμό - Καταγγέλλει μέχρι και παραποίηση της υπογραφής του!
"Στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατέθεσα συγκεκριμένα στοιχεία που αναφέρουν:

1) Την ύπαρξη δεκάδων ανυπόγραφων ενταλμάτων πληρωμής (δεκάδων χιλιάδων ευρώ), ανυπόγραφων αποφάσεων Προέδρου για πληρωμή προμηθευτών κ.α, που όμως έχουν προχωρήσει στην εκταμίευση και πληρωμή τους

2) Την ύπαρξη επίσημου εγγράφου το οποίο έχει αποσταλεί από το Λογιστήριο με την ηλεκτρονική Υπογραφή μου.

3) Την απουσία αδικαιολόγητα από το Λογιστήριο επίσημων έγγραφων που αναφέρουν οικονομικές συναλλαγές της Επιχείρησης.

Δηλαδή χωρίς να έχω λάβει γνώση ως Πρόεδρος και νόμιμος εκπρόσωπος του Δ.Σ και χωρίς να έχω υπογράψει, υπάρχουν στο λογιστήριο της επιχείρησης αυτή τη στιγμή εντάλματα τα οποία έχουν εκταμιευτεί από το λογιστήριο το έτος 2012 και 2013 για τα οποία δεν έχουν γίνει πρώτα οι απαραίτητες ενέργειες από τους υπηρεσιακούς παράγοντες που προβλέπει ο νόμος περί χρηματικών ενταλμάτων πληρωμής.


Την ύπαρξη χωρίς να το γνωρίζω Ηλεκτρονικής Υπογραφής μου.

Καθώς επίσης αμέσως μετά την επιστολή Καταγγελία μου και πριν ακόμα ξεκινήσει η ΕΔΕ έχουν εξαφανιστεί από το Λογιστήριο επίσημα έγγραφα που αποδεικνύουν οικονομικές συναλλαγές.

Διερωτώμαι

Προκειμένου να εκδοθεί ένα ένταλμα δεν πρέπει να έχει υπογραφεί από εμένα κατά την διάρκεια της θητείας μου; Είναι νοητή η έκδοση εντάλματος και η υλοποίηση του περιεχομένου του χωρίς την υπογραφή του Προέδρου;

Ποιος έχει παραποιήσει την Υπογραφή μου;

Που βρίσκονται δημόσια επίσημα έγγραφα;

Επειδή εδώ δεν μιλάμε για αποχρώσεις ενδείξεις αλλά για τεκμηριωμένες σοβαρές διοικητικές ευθύνες περιμένω μετά και την τοποθέτησή μου στο Δημοτικό Συμβούλιο από τους καθ ύλην αρμόδιους να προxωρήσουν στις Πειθαρχικές πράξεις που προβλέπει ο νόμος.

Κάποιοι έχοντας έννομο συμφέρον ισχυρίζονται ότι έτσι ʽʼΓΙΝΟΤΑΝΕʼʼ.

Δηλαδή εξαφανιζόντουσαν δημόσια έγγραφα και πλήρωναν χωρίς να ενημερώνουν τους καθ ύλην αρμόδιους.

Ακριβώς αυτός είναι και ο λόγος που ʽʼΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ʽʼ τα ελλείμματα, για τα οποία αρνήθηκα και συνεχίζω να αρνούμαι κάτω από πίεση για να καλύψω Οικονομικές ή Διοικητικές Ανορθοδοξίες."
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ