2013-11-21 12:50:07
Φωτογραφία για Σερραϊκά αυτοκίνητα με πινακίδες Δράμας λόγω γραφειοκρατίας
Αναγκασμένοι να εφοδιαστούν με πινακίδες Δράμας που φέρουν τον κωδικό ΡΜΧ είναι εδώ και ένα χρόνο οι Σερραίοι οδηγοί εξαιτίας έλλειψης πινακίδων Σερρών με τον τοπικό κωδικό ΕΡΤ.

 Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο εργαζομένων στο Δημόσιο ΚΤΕΟ Βύρωνα Μπάλτσιο το παραπάνω οφείλεται στην καθυστέρηση παραγωγής και αποστολής των νέων πινακίδων εξαιτίας της γραφειοκρατίας που διέπει την όλη διαδικασία με τις αρμόδιες αρχές του Νομού μας να αναγκάζονται να ζητήσουν από την όμορη υπηρεσία της γειτονικής Δράμας την προμήθεια 2000 πινακίδων κυκλοφορίας για την εξυπηρέτηση των ιδιοκτητών οχημάτων.

Ωστόσο σύμφωνα με τον κ. Μπάλτζιο η προμήθεια των νέων πινακίδων είναι θέμα χρόνου καθώς τα όποια προβλήματα ξεπεράστηκαν και σύντομα θα πραγματοποιηθεί η προμήθεια των νέων πινακίδων με τον κωδικό ΕΡΤ: «Όπως πρόσφατα μας ενημερώσανε οι νέες πινακίδες είναι έτοιμες και θα αρχίσουμε να τις δίνουμε με την προϋπόθεση πως θα έχουμε ήδη εξαντλήσει αυτές που παραλάβαμε από τη Δράμα. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στο πρόσφατο παρελθόν αναγκαστήκαμε να προμηθευτούμε πινακίδες από την Κοζάνη οι οποίες και έφεραν τον κωδικό ΚΖΜ».

Βέβαια υπάρχουν και χειρότερα, αρκετοί νομοί με έλλειψη πινακίδων που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν πινακίδες από κάποια άλλη περιοχή που διέθετε αποθέματα όπως έγινε στην περίπτωση μας αναγκάστηκαν να τυπώσουν τον αριθμό κυκλοφορίας σε χαρτονάκι το οποίο οι οδηγοί χρησιμοποιούν ως προσωρινή πινακίδα.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ