2013-11-22 12:32:56
Φωτογραφία για ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ Η ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΠΡΥΤΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ (VIDEO)
Δεν θα πραγματοποιηθεί η διευρυμένη σύσκεψη στην οποία είχε καλέσει πρυτάνεις και διοικητικούς υπαλλήλους των ΑΕΙ ο υπουργός Παιδείας, καθώς μετά τη διαφαινόμενη άρνηση των διοικητικών υπαλλήλων να ανταποκριθούν στην πρόσκληση, ο προεδρεύων της Συνόδου των πρυτάνεων Γ. Μυλόπουλος ενημέρωσε με επιστολή του τον Κ. Αρβανιτόπουλο ότι τόσο για τον ίδιο όσο και για άλλους πέντε πρυτάνεις δεν είναι εφικτό να συμμετέχουν στη συνάντηση. Ζήτησε η συνάντηση να γίνει τη Δευτέρα και με διευρυμένη ατζέντα.

Στην επιστολή του προεδρεύοντος της Συνόδου των πρυτάνεων Γ. Μυλόπουλου αναφέρεται ότι η πρόσκληση ήταν θετικό βήμα, ωστόσο ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Πέμπτης, με αποτέλεσμα η πλειονότητα των πρυτάνεων να μην μπορούν να ανταποκριθούν στο ραντεβού της Παρασκευής.

Ο πρύτανης του ΑΠΘ σημειώνει πως τα πανεπιστήμια αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα και ζητά η σύσκεψη να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα με διευρυμένη ατζέντα.


Τριγάζης: Προσχηματικός ο διάλογος - Ο υπουργός διαλύει τις ζωές μας

Αιχμές κατά του υπουργού Παιδείας κ. Αρβανιτόπουλου για τον τρόπο που χειρίζεται την κατάσταση στα πανεπιστήμια άφησε το μέλος του Συλλόγου των Διοικητικών υπαλλήλων κ. Τριγάζης.

«Ο υπουργός την ώρα που καλεί σε διάλογο, θέτει σε διαθεσιμότητα τους υπαλλήλους των πανεπιστημίων», είπε ο κ. Τριγάζης. «Ας σταματήσουν οι υποκρισίες, να πάψει ο υπουργός να παίζει με τη νοημοσύνη μας και τη νοημοσύνης της νεολαίας», πρόσθεσε ο κ. Τριγάζης.

Όπως τόνισε, ο κ. Αρβανιτόπουλος είναι υπεύθυνος που διαλύονται τα πανεπιστήμια και οι ζωές ανθρώπων.

 ''The New Daily Mail'' 
TheNewDailyMail
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ