2013-11-22 12:38:46
Φωτογραφία για Πάτρα: Το Σάββατο η κηδεία του Ανδρέα Μολφέτα
Τη θλίψη σκόρπισε στην αθλητική οικογένεια αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία της Πάτρας, η είδηση θανάτου του προέδρου του Απόλλωνα, Ανδρέα Μολφέτα, ο οποίος έφυγε από την ζωή το βράδυ της Πέμπτης μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Το ιστορικό στέλεχος των «μελανολεύκων» ήταν πάντοτε κοντά στον σύλλογο του Απόλλωνα, στηρίζοντας την ομάδα στις δύσκολες στιγμές και πρωτοστατώντας στην αναγέννησή της τα τελευταία χρόνια.

Ο Ανδρέας Μολφέτας υπήρξε παίκτης και προπονητής του Απόλλωνα, πριν ασχοληθεί με τα διοικητικά της ομάδας, ενώ, παράλληλα, συνδέθηκε και με την ΕΑΠ, στην οποία προσέφερε επίσης σημαντικές υπηρεσίες από διάφορα πόστα.

Ηταν ο στυλοβάτης του Απόλλωνα όταν πριν από μερικά χρόνια η ομάδα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού και πρωτοστάτησε σε μια άνευ προηγουμένου ανασυγκρότηση του συλλόγου και συσπείρωση δυνάμεων, που έφεραν τους «μελανόλευκους» ξανά στην Α1 Εθνική.

Ο Ανδρέας Μολφέτας ήταν ο πατέρας του επίσης παλιού παίκτη και παράγοντα του Απόλλωνα Γιάννη Μολφέτα και του στελέχους των «μελανολεύκων» Μάριου Μολφέτα, καθώς επίσης και θείος του αθλητή της ομάδας, Γιάννη Μολφέτα.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλεί στις 12.00 το μεσημέρι του Σαββάτου στον ιερό ναό Αγίου Διονυσίου Πατρών ενώ η ταφή θα γίνει στο κοιμητήριο της Παναγίας της Αλεξώτισσας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ