2013-11-22 14:24:05
Φωτογραφία για Με ελέφαντες οι τρεις μάγοι τα Χριστούγεννα στη ΔΕΘ
Με ελέφαντες (ψεύτικους), αντί για καμήλες, θα έρθουν φέτος τα Χριστούγεννα οι τρεις μάγοι στο εορταστικό πάρκο που στήνεται μέσα... στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Ακροβατικά, χριστουγεννιατικές παραστάσεις, ξωτικά και το τρένο του Άι Βασίλη θα είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι επισκέπτες. Μέσα στα περίπτερα θα λειτουργήσουν δύο παγοδρόμια και δημιουργικά εργαστήρια ενώ θα λάμβάνουν χώρα και παραστάσεις παραδοσιακού χριστουγεννιάτικου Καραγκιόζη.

Επίσης, για πρώτη φορά θα υπάρχει ένα φαντασμαγορικό σόου φωτός (light show). Στους υπαίθριους χώρους θα υπάρχει και μια διαδραστική φάτνη, ενώ οι μικροί επισκέπτες θα μπορούν να ρίξουν το γράμμα τους στο ταχυδρομείο του 'Αι Βασίλη.

Το χριστουγεννιάτικο πάρκο, που θα αναπτύσσεται σε τρία περίπτερα και στους υπαίθριους χώρους της ΔΕΘ, αναμένεται να ανοίξει στο κοινό το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. Το εισιτήριο θα είναι 6 ευρώ για όλα τα παιχνίδια, ενώ όσοι έχουν ύψος μόλις 1 μέτρο θα μπαίνουν στο πάρκο δωρεάν. Επίσης θα διατίθεται και δωρεάν πάρκινγκ.

Το επόμενο διάστημα η ΔΕΘ-HELEXPO θα διαφημίσει το όλο εγχείρημα στα σημεία εισόδου και εξόδου της χώρας, διανέμοντας σχετικό υλικό στα σύνορα με τα γειτονικά κράτη.
voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ