2012-04-13 07:47:07
Φωτογραφία για ΝΔ: Ο Βενιζέλος συγκάλυπτε τον Τσοχατζόπουλο!
Στα ύψη η αντιπαράθεση ΠΑΣΟΚ - ΝΔ

 Οξύνει την προεκλογική αντιπαράθεση η ΝΔ εξαπολύοντας σήμερα επίθεση κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Βαγγέλη Βενιζέλου συνδέοντάς τον με τον κ. Άκη Τσοχατζόπουλο τον οποίο στο παρελθόν είχε υπερασπιστεί.

Αναφέρει στην δήλωσή του ο κ. Γιάννης Μιχελάκης: «Ο κ. Βενιζέλος προκαλεί τους πολίτες. Από συνήγορος υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου, το 2004, παριστάνει σήμερα τον κατήγορο, κρυπτόμενος πίσω από τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης».

Ο εκπρόσωπος της ΝΔ υπενθυμίζει ότι  ο κ. Βενιζέλος, ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής, που -με πρωτοβουλία της Νέας Δημοκρατίας- διερευνούσε το σκάνδαλο των εξοπλιστικών προγραμμάτων, χαρακτήριζε την υπόθεση ως “προεκλογική σκανδαλολογία” και αποφαινόταν: “Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κκ Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες προσεβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).


Η ΝΔ θεωρεί  ότι το θέμα προσφέρεται για γενίκευση και στηρίζει τις αιτιάσεις της εναντίον του ΠΑΣΟΚ. «Τα ίδια πρόσωπα, οι ίδιες εταιρίες και ο ίδιος πρωταγωνιστής. Αυτό είναι…το ΠΑΣΟΚ του Άκη Τσοχατζόπουλου, του Τσουκάτου, του Μαντέλη και του Παπακωνσταντίνου. Το ΠΑΣΟΚ του Σημίτη, του Παπανδρέου, του Βενιζέλου. Το ΠΑΣΟΚ που δεν αλλάζει».

Με την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ ο κ. Σαμαράς συσπειρώνει τους οπαδούς του ενώ αν πετύχει την περαιτέρω μείωση του ποσοστού που θα συγκεντρώσει το ΠΑΣΟΚ θα μπορεί να βάλει τους όρους του την επομένη των εκλογών.

Πηγή: Πρώτο Θέμα
InfoGnomon
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ