2013-11-24 11:32:04
Φωτογραφία για ΛΑΝΤΡΟ : ΜΠΟΡΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!
Ο πρώην γκολκίπερ των Παριαζιάνων και πλέον συμπαίκτης του Μοντέστο στη Μπαστιά,  Μικαέλ Λαντρό, μίλησε στην «Real» για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρί  την Τετάρτη στο “Παρκ ντε Πρενς”.

«Παρακολούθησα το πρώτο ματς της ελληνικής ομάδας με την Παρί στον Πειραιά και στιγμιότυπα των άλλων αγώνων του. Με εξέπληξε οι Ολυμπιακός στο α' ημίχρονο, όσο και γενικότερα στη διοργάνωση. Τα έχει πάει περίφημα και είναι πολύ κοντά στο να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ξέρουμε ότι η Παρί θέλει τη νίκη στο ματς με τον Ολυμπιακό για να πάρει την 1η θέση του ομίλου και να τελειώνει. Όμως μιλάμε για μία ομάδα που πολλές φορές δεν παίζει με τη σοβαρότητα που απαιτείται. Έχει σπουδαίους παίκτες, όμως όχι και σπουδαίο σύνολο.

Η Παρί δεν είναι Ρεάλ, ούτε Μπάγερν. Είναι μία ομάδα με εξαιρετικούς παίκτες, αλλά όχι ανίκητη. Ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα αν είναι συγκεντρωμένος στα αμυντικά του καθήκοντα. Αν είναι σφιχτός κι έχει κοντά τις γραμμές του. Δεν πρέπει να τους δώσει καθόλου χώρο και κυρίως να μην επιτρέψει να πάει εύκολα η μπάλα στον Ιμπραΐμοβιτς ή τον Καβάνι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ