2013-11-25 13:14:14
Φωτογραφία για Πάτρα: Η κατάσταση έχει ξεφύγει... - Ιερόδουλες απαγορεύουν την διέλευση πεζών!
Έχει κυριολεκτικά ξεφύγει η κατάσταση με τις αλλοδαπές ιερόδουλες που κάνουν «πιάτσα» σε κεντρικούς δρόμους της Πάτρας. Και αυτό γιατί τα σημεία που καταλαμβάνουν μοιάζουν απροσπέλαστα για οποιονδήποτε άλλον και οι ίδιες (άκουσον άκουσον) απαγορεύουν ρητά τη διέλευση από αυτά, υποχρεώνοντας τους περαστικούς να πηγαίνουν από το... απέναντι πεζοδρόμιο! Και όλα αυτά συμβαίνουν όχι μεταμεσονύκτιες ώρες αλλά γύρω στις 10 το βράδυ, που οι ιερόδουλες πιάνουν «βάρδια».

Βραδιά πραγματικά εφιαλτική πέρασε την προηγούμενη Παρασκευή το βράδυ μία 20χρονη Πατρινή η οποία επέστρεφε από τη βόλτα της στο σπίτι της, στην περιοχή της Παπαφλέσσα. Περπατούσε επί της οδού Κορίνθου και φθάνοντας στη συμβολή της οδού με την οδό Τσαμαδού «έπεσε» πάνω σε τρεις ιερόδουλες οι οποίες μπήκαν μπροστά της εμποδίζοντάς την να περάσει! Η νεαρή τρομοκρατήθηκε στην κυριολεξία καθώς αδυνατούσε να καταλάβει την αιτία της επιθετικής συμπεριφοράς των αλλοδαπών γυναικών εναντίον της
. Μάλιστα προσπάθησε μιλώντας στα Αγγλικά να τους εξηγήσει ότι πήγαινε σπίτι της και να εκφράσει την απορία της που δεν την άφηναν να συνεχίσει. Η μία εξ αυτών κινήθηκε ...πιο απειλητικά εναντίον της σηκώνοντας μάλιστα και το χέρι της, δείχνοντας ότι... δεν ήθελε και πολύ για να ασκήσει βία πάνω της. Παράλληλα, μιλώντας στη δική της γλώσσα αλλά σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος της έδειχνε την απέναντι πλευρά του δρόμου ώστε να περάσει μόνο από εκεί... Η 20χρονη έβαλε τα κλάματα από την ταραχή της και τελικά το ‘βαλε στα πόδια έχοντας κυριευτεί από φόβο. Όπως μας κατήγγειλε η ίδια, δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει ότι της απαγόρευσαν να περπατήσει με την απειλή ξυλοδαρμού Κι άλλες επιθέσεις σε διερχόμενους

Και αυτό δεν είναι το μοναδικό περιστατικό. Θυμίζουμε ότι προ διμήνου, επίθεση με καδρόνια είχε δεχθεί από τρεις ιερόδουλες συντάκτης του «Κόσμου», στο πλαίσιο ρεπορτάζ που έκανε για το θέμα της υπαίθριας πορνείας στην Πάτρα. Μάλιστα οι ιερόδουλες, που τον αντελήφθησαν, τον εγκλώβισαν σε συνεργασία με τον προστάτη τους και τον κυνήγησαν με καδρόνια που έβγαλαν από το αυτοκίνητό του. Ευτυχώς, κατάφερε να ξεφύγει την τελευταία στιγμή. Λίγα βράδια αργότερα, καταγγέλθηκαν άλλες δύο επιθέσεις σε οδηγούς διερχόμενων ΙΧ, επειδή οι ιερόδουλες θεώρησαν ότι τις κοιτούσαν περίεργα και τους πέρασαν για... αστυνομικούς.

«Δεμένα» τα χέρια της Αστυνομίας

Το φαινόμενο δεν έχει καταπολεμηθεί μιας και η νέα νομοθεσία έχει «δέσει» τα χέρια της αστυνομίας. Αφού η παράνομη εκπόρνευση δεν είναι πια παρά ένα απλό πταίσμα. Είτε πρόκειται για υπαίθρια πορνεία, είτε για εκδιδόμενη γυναίκα που χρησιμοποιεί κάποιο σπίτι. Το πολύ πολύ η εκδιδόμενη να δεχθεί πρόστιμο όχι ανώτερο των 200 ευρώ, να πάει στον Δημόσιο Κατήγορο και να απαλλαγεί. Μια... τρύπα στο νερό εν ολίγοις!

Πηγή: dete
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ανέκδοτοοοοοοο.....
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ανέκδοτοοοοοοο.....
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ