2013-11-25 15:30:15
Φωτογραφία για Τι απάντησε η Μενεγάκη για τα 25.000 ευρώ και τι είπαν στο Πρωινό
Η παρέα του "Πρωινού", σήμερα, αναφέρθηκε στην Ελένη Μενεγάκη, και στην παρουσία της σε γνωστό εμπορικό κέντρο, όπου ως άλλη άγιο βασιλίτσα, το απόγευμα του Σαββάτου, άναψε τα φώτα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, του εμπορικού.

Η Σάσα Σταμάτη, παρουσιάζοντας το θέμα στην εκπομπή, πριν καν ανακοινώσει όνομα και θέμα,σύμφωνα με το people,απευθύνθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και του είπε: «Η συμμαθήτρια σου έκανε αρπαχτή» με την Λάουρα Νάργες να ξεσπά σε γέλια και τον Λιάγκα και τη Φαίη να κοιτούν αμήχανα.

 Η Σάσα για να σπάσει τον πάγο είπε να δουν το video με τις δηλώσεις της Μενεγάκη και τι απαντά για τις φήμες που κυκλοφορούν ότι πληρώθηκε με 25.000 ευρώ για το άνοιγμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου.

Η Ελένη Μενεγάκη, όταν την ρώτησαν τι έχει να πει για αυτά που ακούγονται είπε: «Τίποτα!, Γεια σας» απλά και λιτά και έφυγε. Μετά τις δηλώσεις της, ο Γιώργος Λιανός είπε: «Πάρε το κασέρι και τρέχα!» και ο Γιώργος Λιάγκας πρόσθεσε: «Εγώ πιστεύω ότι θα πήρε και περισσότερα» και συνέχισε λέγοντας: «Μαγκιά της, μακάρι να τα έπαιρνα και εγώ. Βέβαια, δεν ξέρουμε αν κάνει φιλανθρωπίες η Ελένη».

 Η Φαίη Σκορδά από την άλλη, με την απορία στο πρόσωπό της είπε: «Δεν υπάρχει αυτό το ποσό!» και προέτρεψε την παρέα του ΠΡΩ1ΝΟΥ: «Σημειώστε λίγο το ποσό, για να δείτε τα μηδενικά!», με τη Σάσα Σταμάτη έξαλλη, να λέει και να ξαναλέει ότι τα 25.000 ευρώ είναι προκλητικός αριθμός για την εποχή.
πηγή
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ