2012-04-13 10:43:31
Φωτογραφία για «Θα γίνει κανονικά το GP του Μπαχρέιν», λέει η FIA
Με παρέμβασή της την Παρασκευή 13/4, η Παγκόσμια Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το Grand Prix του Μπαχρέιν θα γίνει κανονικά το 3ήμερο 20-22/4, διαβεβαιώνοντας τους ανθρώπους της F1 πως δεν υπάρχει κανένα ζήτημα ασφάλειας.

Πρόκειται για μια σημαντική εξέλιξη αφού τόσο ο Bernie Ecclestone, όσο και ο ομάδες είχαν ρίξει το μπαλάκι στη FIA για την απόφαση σχετικά με την τύχη του αγώνα. Η Ομοσπονδία πρόσθεσε επίσης πως δεν υπάρχει κανένα αίτημα από ομάδα της Formula 1 ή τον Bernie Ecclestone για αναβολή ή ματαίωση του αγώνα, παρότι κάποιες ομάδες τηρούν αρκετές επιφυλάξεις και δεν βλέπουν με καλό μάτι το ταξίδι στο Μπαχρέιν.

Στη Κίνα, ο ισχυρός άνδρας του σπορ θα έχει συνάντηση με εκπροσώπους των ομάδων ώστε να συζητηθεί το θέμα του Μπαχρέιν, αν και ο ίδιος τονίζει ότι η συνάντηση δεν θα γίνει για αυτό το θέμα αλλά για άλλα ζητήματα.«Θα συναντηθώ με τις ομάδες για άλλα θέματα. Δεν υπάρχει κάτι για το Μπαχρέιν ή για τη Βαρκελώνη ή για το Μονακό ή για οπουδήποτε αλλού. Ο αγώνας είναι στο πρόγραμμα. Εκτός αν αποσυρθεί από τις αρχές της χώρας, θα είμαστε εκεί. Δεν βλέπω διαφορές ανάμεσα στην Κίνα και το Μπαχρέιν. Είναι το ίδιο πράγμα. Είναι άλλος ένας αγώνας στο πρόγραμμα», είπε χαρακτηριστικά ο Βρετανός.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ