2012-04-13 12:12:47
Φωτογραφία για Τον Ουνάι Έμερι στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί
Τον προπονητή Ουνάι Έμερι στέλνουν στον Ολυμπιακό οι Ισπανοί ως αντικαταστάτη του Βαλβέρδε. Ποιος ο ρόλος του Ιμπάνιεθ. Πρώτα προπονητής μετά μεταγραφές.

Την Μεγάλη Πέμπτη κάναμε αναφορά σε δημοσίευμα από την Ισπανία που ήθελε τον Ερνέστο Βαλβέρδε κοντά στον πάγκο της Βαλένθια.

Μία ημέρα αργότερα τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ισπανία τα σενάρια έχουν φουντώσει και θέλουν τον Βάσκο τεχνικό μακρυά από τον Ολυμπιακό.

Όλα αυτά βέβαια έχουν κοινό παρανομαστή τον μάνατζερ του Ερνέστο Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπανιεθ, ο οποίος είναι εκπρόσωπος και του τεχνικού της Βαλένθια Ουνάι Έμερι.

Έτσι οι Ισπανοί κάνουν λόγο για... τράμπα στους πάγκους των δυο ομάδων με τον τεχνικό των ερυθρόλευκων να πηγαίνει στις "νυχτερίδες" και αυτόν της Βαλένθια να έρχεται στον Ολυμπιακό.

Πάντως το όνομα του Βαλβέρδε ακούγεται τελευταία και για την Ρεάλ Σοσιεδάδ, όπως και για 1-2 ακόμα ομάδες της Ισπανίας.

Περιμένουν Στον Ολυμπιακό βέβαια μπορεί να ψάχνονται όλο αυτό το διάστημα, όμως δεν υπάρχει βιασύνη και όλοι περιμένουν το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και για τις μεταγραφές/παραμονές, αφού αν αλλάξει η τεχνική ηγεσία είναι λογικό να περιμένουν την άποψη του νέου προπονητή.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ