2012-04-13 16:30:10
Φωτογραφία για Ο Κ. Βελόπουλος για την εκτίναξη της ανεργίας στο 21,8%
από το Γραφείο Τύπου

Σε ερώτηση δημοσιογράφου για την εκτίναξη της ανεργίας στο 21,8% τον Ιανουάριο σύμφωνα με στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης ΛΑΟΣ, Κυριάκος Βελόπουλος δήλωσε Δυστυχώς τα πράγματα σήμερα είναι πολύ χειρότερα από ότι τον Ιανουάριο και κανείς δεν δίνει ελπίδα στον Ελληνικό λαό που περιμένει την «Ανάσταση» του μαζί με την Ανάσταση του Χριστού.

Σήμερα είναι η κορύφωση των παθών του Ιησού που οδηγήθηκε στον Πόντιο Πιλάτο μετά την δίκη παρωδία των Αρχιερέων για να σταυρωθεί. Για εμάς τους Έλληνες είναι μέρα που οι Χριστιανοί σε όλο τον κόσμο ζουν την κορύφωση του δράματος περιμένοντας σε λίγες ώρες την Ανάσταση.

Για πολλούς συμπολίτες μας αυτή η «ανάσταση» αργεί. Εμείς οφείλουμε να σταθούμε στο πλευρό τους. Το κάνουμε στην Βουλή που επιμένουμε να διεκδικούμε μόνοι την ανάπτυξη της πατρίδας μας που είναι μια πλούσια χώρα , με ορυκτό πλούτο που μπορεί να προσφέρει ανάπτυξη, δουλειά και ευημερία σε όλους.

Δεν θα αφήσουμε τους σύγχρονους "Αρχιερείς" με τις προκαθορισμένες ετυμηγορίες τους για το μέλλον του λαού μας και όσους αδιαφορούν νίπτοντας τας χείρας τους να στερήσουν από τον Ελληνικό λαό την Ανάσταση του. Τώρα είναι η ώρα όπως έχω ξαναπεί να προτάξουμε το «εμείς» έναντι του «εγώ» για να πάμε μπροστά.

Εύχομαι σε όλους Καλή Ανάσταση. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Υποψήφια με τον Καρατζαφέρη...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Υποψήφια με τον Καρατζαφέρη...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ