2013-12-02 06:27:03
Φωτογραφία για Πάτρα-Οικογένειες Α. Βρή και Γ. Βουτσινά: Τη ζωή της γλυκιάς και ευγενικής Ναταλίας δεν μπορεί να τη σπιλώσει κανείς - Στις 2 το μεσημέρι η κηδεία
Από τον δικηγόρο Γεώργιο Νιάρο, πληρεξούσιο των οικογενειών Α. Βρή και Γ. Βουτσινά, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση σε σχέση με την δολοφονία της Ναταλίας Βουτσινά:

«Οι οικογένειες Ανδρέα Κ. Βρή και Γεράσιμου Βουτσινά ανακοινώνουν ότι προέβησαν σε δήλωση παράστασης πολιτικής αγωγής ενώπιον του αρμοδίου Ανακριτού, που διεξάγει την ανάκριση για τον φόνο της αγαπημένης τους Ναταλίας.

Σε ένα προμελετημένο, ομολογημένο και τόσο αποτρόπαιο έγκλημα, η δικονομική αυτή παρέμβαση, αποσκοπεί στην προάσπιση και την αποκατάσταση της τιμής και της μνήμης της αγαπημένης Ναταλίας, που δυστυχώς η αδηφάγα και κανιβαλιστική «δημοσιογραφία», δεν σεβάστηκε, σπεύδοντας να υιοθετήσει και να αναπαραγάγει αβασάνιστα, φήμες, παρεξηγήσεις και δόλιους τυχόν ισχυρισμούς του τέρατος που της πήρε την ζωή και που ανακυκλώθηκαν από την πρώτη στιγμή με απαράδεκτη ευκολία.

Για την γλυκιά και ευγενική Ναταλία που φεύγει σήμερα, όλη η Πάτρα ξέρει ότι η αλήθεια της ζωής της δεν σπιλώνεται και δεν σκιάζεται.


Οι οικογένειες επιφυλάσσονται να ασκήσουν κάθε νόμιμο μέσο κατά όσων δεν σεβάστηκαν την διαδρομή της στην ζωή και την μνήμη της και τους εύχονται να μην τους συμβεί ποτέ, αυτό που βιώνουν τούτες τις στιγμές.»

Το μεσημέρι της Δευτέρας η κηδεία

Στις 2 το μεσημέρι της Δευτέρας, από τον Ιερό Ναό των Αγίων Αγγέλων στο 1ο Δημοτικό Κοιμητήριο της Πάτρας, θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος για την 43χρονη Ναταλία Βουτσινά, που βρήκε τραγικό θάνατο το πρωί της περασμένης Παρασκευής, όταν 33χρονος Αλαβανός υπήκος την μαχαίρωσε τρεις φορές στο λαιμό και στην πλάτη, μέσα στο σπίτι της.

Η 43χρονη Ναταλία άφησε πίσω την 10χρονη κόρη της και τον σύντροφό της, τον γνωστό δημοσιογράφο Ανδρέα Βρη.

Η υπόθεση της αποτρόπαιας δολοφονίας της 43χρονης, λαμβάνει νέα τροπή από τα στοιχεία που συλλέγονται για το προφίλ του δράστη, τα οποία και ενισχύουν την εκτίμηση ότι έρρεπε στην φαντασιοπληξία και στην μυθομανία.

Φαίνεται ότι καταλήφθηκε από εμμονή για το θύμα και όταν εκείνη δεν ανταποκρίθηκε, της επιτέθηκε σε κατάσταση εκτός εαυτού, πιθανών προμελετώντας την επίθεση του ώρες πριν το φόνο.

Αύριο Δευτέρα ο 33χρονος δράστης, ο οποίος και έχει ήδη ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη του, θα προσέλθει εκ νέου στον ανακριτή για να απολογηθεί, μετά την προθεσμία που έλαβε το βράδυ της Παρασκευής,
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ