2012-04-13 21:22:04
Φωτογραφία για Παραλίγο να λιντσάρουν τα τέρατα
Επίθεση δέχτηκε ο 45χρονος Ρουμάνος, από εξοργισμένους συγγενείς της 85χρονης Σοφίας Κορναράκη, που μαζί με το γιο του βίασαν και σκότωσαν την ηλικιωμένη γυναίκα. Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας από την ΕΛ.ΑΣ. κατά την... αποχώρηση τους για τις ...φυλακές!

Συγγενείς της 85χρονης, εξοργισμένοι, επιτέθηκαν στο 45χρονο ¨τέρας", κατά την προσαγωγή του στα δικαστήρια, παρά το γεγονός ότι οι Αστυνομικές δυνάμεις είχαν αποκλείσει το χώρο.

Η οργή των συγγενών έγινε ακόμη μεγαλύτερη στο άκουσμα της κατάθεσης των δύο Ρουμάνων, οι οποίοι από την ομολογία, πήγαν στην άρνηση της οποιαδήποτε ανάμιξης με την υπόθεση!

Η υπόθεση

Το γενετικό υλικό που βρέθηκε όχι μόνο στον τόπο του εγκλήματος, αλλά και στην ηλικιωμένη, ανήκει στον 45χρονο Ρουμάνο και ήταν το στοιχείο εκείνο που τον πρόδωσε!

Η συγκεκριμένη υπόθεση, η οποία αποτέλεσε ένα ακόμη στοίχημα για την ΕΛ.ΑΣ. εξιχνιάστηκε, με τα ίχνη να φτάνουν στους δύο Ρουμάνους, τον 45χρονο και το 18χρονο γιο του!

Υπενθυμίζεται ότι στη διάρκεια της χθεσινής συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν ο αστυνομικός διευθυντής Ηρακλείου, ταξίαρχος κ. Μ. Κοντοδιάκος δόθηκαν όλες οι λεπτομέρειες για την υπόθεση, η οποία προκάλεσε την οργή των κατοίκων της Επισκοπής και όχι μόνο.creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ