2013-12-06 13:46:02
Φωτογραφία για Ξεκίνησε η δίκη του σατανικού ζευγαριού [video]
Ξεκίνησε στο Μικτό Ορκωτό δικαστήριο της Άμφισσας η δίκη των δολοφόνων του 45χρονου άνδρα τον Οκτώβριο του 2012 στην Λαμία. Ο 45χρονος είχε βρεθεί νεκρός μέσα στο σπίτι του στην οδό Τυμφρηστού Αρχικά οι δράστες το είχαν σκηνοθετήσει έτσι ώστε να φανεί πως ο άτυχος άνδρας είχε δολοφονηθεί από ληστές. Η αστυνομία όμως , σε συνεργασία με την Ιατροδικαστή Αποστολία Ακριβούση

Στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Άμφισσας κάθισαν για πρώτη φορά οι δυο σατανικοί εραστές, που πριν ένα χρόνο δολοφόνησαν με άγριο τρόπο τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο παιδιών και σύζυγο της κατηγορουμένης.

ξετύλιξαν γρήγορα το κουβάρι της υπόθεσης έφτασαν στην σύλληψη των δύο εραστών.

Τώρα οι δύο κατηγορούμενοι αρνούνται ότι είχαν συνεννοηθεί να σκοτώσουν το θύμα, ρίχνοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλο.

Η δίκη διακόπηκε για τις 19 Οκτωβρίου μετά από αίτημα του δικηγόρου του κατηγορουμένου Δημήτρη Κρούπη που ζήτηση να καταθέσει για την υπόθεση η Ιατροδικαστής Λαμίας Αποστολία Ακριβούς, αφού ισχυρίζεται πως όταν ο πελάτης του χτύπησε τον 45χρονο άνδρα αυτός ήταν ήδη νεκρός από το χέρι της συζύγου του.

Ξεκίνησε η δίκη του σατανικού ζευγαριού από LAMIASTARGR Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ