2012-04-14 12:48:06
Φωτογραφία για Γεμίστε ενέργεια χωρίς να πάρετε γραμμάριο
 Πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και χαμηλά σε λιπαρά Επειδή το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα την ημέρας, σας έχουμε 5 νόστιμες, εύκολες και χαμηλές σε λιπαρά συνταγές που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας.

1) Burritos: Αγαπάτε την μεξικάνικη κουζίνα αλλά όχι τις θερμίδες με τις οποίες σας φορτώνει; Φτιάξτε Burritos χρησιμοποιώντας μόνο τα ασπράδια των αυγών και γαρνίρετε με μία ελαφριά σάλτσα.

2) Φράουλες με γιαούρτι: Αν είστε λάτρεις των γλυκών και δεν μπορείτε να ζήσετε χωρίς αυτά, να μία λύση η οποία έχει ελάχιστες θερμίδες και πολλά θρεπτικά συστατικά.

3) Αυγά ομελέτα με καπνιστό σολωμό, σπαράγγια και κατσικίσιο τυρί: Gourmet πρωινό σε 13 μόλις λεπτά; Κι όμως... Επιπλέον τα υλικά του περιέχουν υγιεινά λιπαρά και πρωτείνες.

4) Πλιγούρι βρώμης: Έτοιμο μέσα σε μόλις 4 λεπτά είναι ικανό με τις πρωτείνες που διαθέτει να σας κρατήσει μέχρι το μεσημεριανό.

5) Πολύσπορες βάφλες με μούρα: Νόστιμες όπως οι βάφλες της μαμάς αλλά και φιλικές στην υγεία σας. Πλούσιες σε ίνες και χαμηλές σε λιπαρά. Απλά υπέροχες. 24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ